llllMuRaTHaNlll Dolandiricidir ... Ustune Dalga gecer Anaya sover ...!!! SS'li.
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- llllMuRaTHaNlll Dolandiricidir ... Ustune Dalga gecer Anaya sover ...!!! SS'li.
-
30-09-2019, 12:27:11EDİT : Konum 5. kez siliniyor ''editledigin yerler kufurleri cagriştiriyor ve telefon numarasi vermek yasak '' denildi ve duzeltildi... tekrar silinmesse sevinirim. Mesut denen şahıs ile uzun sure pk atmıslıgımız vardir. Ama iş ticarete donunce her zamanki gibi ''kardeşler bile kavga eder para yuzunden'' lafi aklima geldi , ama bu adamın 50 tl kesik atacagi aklima gelmezdi.. Gerci baskalarindan duyuyordum ''21 gb me kesik attı o adam '' .. yok ''mesut abiye id şifre verdim ertesi gun soyuldu'' felan filan bunlarin kanıtı yok ithamda bulunamam ama aşagidaki resimlerde nasil bir karakterli insan bunlari yapar?... Zamanında kendisine 83 %70 car sattım ringli olarak 300TL ye ve kendisi 250 gonderdi kalan kısmı yok dayın gelsin ona verecem yok ilerde verecem felan filan 1 sene oyaladi bana 50 tl lazim degil 50 tllik adamda degiliz şukur gorun bilin istedim sadece. koydum sana koydum demesi uzerine canım sıkılmısdır ve konu acma geregi duydum. __________________