Ben Shadow Priest Oynuyorum Az Bucuk Neyin Ne Olduğunu Oğrenmeye Başladım Hem Priest İle Hem Diğer Classlar İle Hemde Oyun İle İlgili Fakat Eksiklerim Cok Buyuk Ve Sorularıma Cevap Arıyorum Yeni Başladığım İcin Size Sacma Gelecek Sorularım Olabilir Umarım Yardım Edecek Birileri Cıkar Cok Araştırdım Cok Okudum Ama Malesef Tam Olarak İşin İcinden Cıkamadım Mantıklı Cevaplara + Rep
Sorular Shadow Priest Eline Ne Takmalıdır ? [Takacağı Silahtaki Ozellikler Ne Olmalıdır?] Shadow Priest Cloth Armor Giyebiliyor Fakat [Takacağı Armorlarda Nelere Onem Vermelidir?] Shadow Priest Takılarında Olması Gereken Ozellikler Nelerdir Neye Gore Secim Yapmalıyım ? Shadow Priest Pvp Talentine Sahip Değilim Araştırmama Rağmen Bulamadım.. Shadow Priest İle Pvp Yaparken Healt'i Ve Manayı En Rahat Nasıl Ne Şekilde Toplayabilirim ? Shadow Priest İcin Lazım Olan Olmazsa Olmaz Ana Addonslar Nelerdir ?
Şimdilik Aklıma Gelenler Ve Bana Lazım Olanlar Bunlar Shadow Priest Oynayan Yada Bu Konuda Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum Teşekkur Ederim Umarım Aradığım Cevapları Bulurum __________________
Shadow Priest Hakkında
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Shadow Priest Hakkında