Accountun ilk sahibiyim 100 tl evet zararına satıyorum.forumda herkez bi fiyat yazmıs alan yok acil satılması icin bu fiyattır cd leri alamaya kalksanız en ucuzu 120 tl . Accountun butun bilgileri vericelcektir kimlik dahil verilecek . Ayrıca 50 lvl full Heirliomlu nightelf warrior ve 26 lvl yine full heirliomlu worgen hunter vardır Realm Turklerin cok oldugu realmdir sıkıntı yaşamazsınız. Pvp sıra beklemezsiniz Bg ler cabuk geliyor Rogue 354 item lvl pve gearıda vardır Paladinin holy pvp and pve retri gearı ve bi kac parca tank gearı vardır epic shield filan Death Knight Armoryde gorunduğu gibi uğraşmadığım bi Karakter 50 mesaj sınırı oldugu icin linkleri koyamıyorum ekleyim msnden atayım Sq :Evet Mail : evt Cd key : Evet kutuları ile Kimlik :Evet İlk sahibimisiniz : Evet Ayrıca Account 25 gun daha acıktır daha ne olsun kacırılmaz bu iyi duşun Bursa ici elden verebilirim. Ticaret kurallarına gore Havale ile olursa once para yatar sonra bilgiler verirlir . İletişim Bilgileri : 05312929406 baptis-16 hotmail.com Bu accountun 4 aylık gecmişi vardır 1 free 2 ay prepaid ve bu ay kredi kartından cekilmişdir . 100TLiyi fiyat ben olsam kacırmazdım !Elini vicdanına koyupda sole sadece aylık ucreti ne kadar? ve 3 85 karakter ayrıca 50 lvl bi karakter powerlvl yaprak karakter kastırmaya kalksanız bundan fazla tutar herşeyi ile alıp direk oynama hazır __________________