Oncelikle herkese selamlar, Bildiğiniz gibi uzun sure once charlarımı satmıştım ve o zamandan beri canım sıkıldıkca arkadaşlarımın isteği uzerine arada arkadaşlarımın charlarına arada ezik bi charım vardı onunla girerek ticaret yaptım ve azda olsa elimde item birikti. Cok sevdiğim kardeşim Volkanın isteği uzerine onunla beraber ardream maceramıza kaldığımız yerden devam etmeyi duşunduk. Bu yolda bana eski clanımdan arkadaşlarım eşlik edecekler. Ben ardream'in en guzel gunlerini HoLoCaust ve HalukAbi ile gecirdim ve yapamadığım bazı şeyler vardı onları tamamlamak icin HoLoCaust'u tekrar kurup yola devam etmeyi duşunuyorum tabi ki kardeşim Volkan ile birlikte. Daha once ortağıma soylenen laflar yuzunden charımı satmıştım cunku kendisi dunyalar tatlısı 2 cocuk babası bir insandı ve haketmediği sozler sarfedildi yokluğumda cok iyi bi oyuncu değildi kabul ediyorum ama oyle bir insana oyle sozler soylenmesini hazmedemedim. Bu sefer erdem abi'yle değilde yola Volkan'la devam ediyoruz ama Volkan cok iyi bi oyuncu olmasının yanında cokta efendi bi arkadaştır hepinizin seveceğinden ve saygı duyacağından adım gibi eminim. Bu surecte başımıza gelmesini istemediğim bazı şeyleri soylemek istiyorum. Hile hurda ile charımızı kesip foruma koymak yok şunu yaptı bunu yaptı şoyle dedi gibi şeyleri duymak istemiyorum. Karalama amaclı yapılan herşeye vereceğim bi cevap vardır oyunculuğumu ve oyunculuğumuzu hic tartışmayın boyle bi iddiası olanla ben ve volkan arena'da ilgileniriz. Ardream yaptığımız surece sizlerinde eğlenmesi icin ceşitli etkinlikler duşunuyorum bunları en kısa surede sizlerle paylaşabilirim hazır olun Charımızın yeni ismi tecniqaLSoul'dur Saygılarımızla, Volkan ve Arman... HoLoCaust come back ! Eski arkadaşlarımın bana ulaşmasını rica ediyorum! __________________