Selam arkadaşlar , Hemen charın bilgilerini vereyim, (Account bana aittir butun bilgilere sahibim) Nick : Hellaron Server: Chromaggus Race: Dwarf ( Male ) Class: Paladin Spec: retribution - holy - protection ( 3 spec icinde item mevcuttur ) Guild : Istanbul -- Serverın en iyi turk guildidir . pve yapmak istiyorsanız daha iyi bir yer yok diyebilirim . Mount: %60 lık flying mount & ceşit ceşit %100 luk bineği vardır , trinket mevcuttur %10 daha ekleyebilirsiniz hızlarına -- (Zaten paladinin aurası sayesinde pek de %280 lik epik flying mounta ihtiyac duymuyorum doğrusu. ) Profession: 375 jewelcrafting (cok sayıda recipe e sahiptir) - 375 mining Para durumu : 530g bulunmaktadır . Hardcore oynamadığım icin pek ustune duşemedim ama zaten daily questleri yaparsanız zorlanmadan kasabilirsiniz mesleklerinde yardımıyla. Reputation: Şu an gerekli olup da exalted olmadığı bir yer bulunmamaktadır . PvP : 21k honor ve 2.3k arena puanı bulunmaktadır . --GEAR--
PVP : Full Epictir - xxx - 350 resilenceı vardır. 2 adet S3 < Head & gloves > -- 3 adet S2 < Chest & leggings & [Merciless Gladiators Salvation] > -- S1 < Shoulder (pek gerek gormedim ben isterseniz S2 ile değiştirebilirsiniz puan mevcut ) > --- Elinde < Hammer of Naaru > bulunmakta . Vindicator itemları vardır . Pvp trinketleri bulunmaktadır . PVE : Full Epictir --Holy-- 1950 heal up var hic sorun yaşamadan istediğiniz raidde yer alabilirsiniz . 4 adet T4 < Head , chest , gloves , leggings > -- 1 adet T5 < Shoulders > -- Shield olarak [Triptych Shield of the Ancients] kullanmakta-- Karazhan , Tempest Keep , Magtheridon , Gruuls Lair gibi raid dungeonlarda dropları mevcuttur . Tank Seti olarak Righteous mevcuttur . [Darkmoon card]'ı vardır. [Sun eater] ve [Crest of Shatar] shieldi bulunmaktadır . Accountta extra olarak 64lvl Shaman ve 25lvl Rogue bulunmaktadır . Fiyat : 300YTL -- İlgilenenlere yardımcı olabilirim -- Ulaşım : msn adresim nightfall_satyrQhotmail com __________________
WTS 70lvl Paladin
Oyun Dünyası0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- WTS 70lvl Paladin