Nick:Cusedme Irk: Night E lf Sınıf:Rogue Cinsiyet:Male Profil bilgileri:Burning Legionda iyi bir turk guild ında .. Leatherworking/Skinning 375 Hornor Marklarla alinan binek ve normal binek mevcut. 2 tane %60 binek mevcut. %60 Kuş mevcut. Primal Setler Yapilmiş ve Enc basilmiş halde. İtemler linkden bakılablir Guildinizle beraber rahat Karazhan,Zul Aman ve heroic kasılıcak bir karakter . Migrate belirli zamanlarda bedava.. Fiyat&Takas: Wow + TBC cd leri + Serial key Hepsini SATMAK istiorm - fiyat konuşulur Sormak istediini herangi bişey icin msn ekleyebilirsiniz .. __________________________________________________ _______ Nick: Nightcursed Irk: Night E lf Sınıf: Hunter Cinsiyet:Male Profil bilgileri:Burning Legionda iyi bir turk guild ında .. Alchemy/Herblism 375 %100 binek mevcut. %60 Kuş mevcut. Char alt char'ımdır.Sadece farm icin idealdir. İtemler linkden bakılablir Guildinizle beraber rahat kara ve heroic kasılıcak bir karakter . Migrate belirli zamanlarda bedava.. Sormak istediini herangi bişey icin msn ekleyebilirsiniz .. Bunlarin yanında.. Wow kitaplari.. Wow cdleri ve Patchlerinin oluşturdugu cd. Wallpaperlar ve muziklerinin oluşturdugu bir cd. Oyunu bırakacagım icin satıyorum.Egerki takas istiyorsaniz.Paladin,Shaman,Priest dışında hicbir class kabul etmiyorum.Tabi birde farm icin alt char olmali..İtemi onemli değil.. Bekliyorum...Msn ve armory linklini ozel mesajla isteyebilrsiniz.. __________________