AZRAiLMaJoR Bilgilendirme...
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AZRAiLMaJoR Bilgilendirme...
-
30-09-2019, 12:16:09iyi forumlar arkadaşlar. Konuyu acmamdaki amac NOX clanından ayrılmamdır. yıllardır beraber oynadığım Abilerim & Kardeşlerime Teşekkur ederim. Oyunu Eski karakterim ban yediğinden dolayı bırakmıştım. İbo abi SAĞOLSUN yeni bir charakter dızdı bana bızımle beraber oynamaya devam et diye ben de kabul ettım. yaklasık 7 aydır belkıde daha fazla tam emin değilim. Şimdiye kadar Her hangi bir buyuk saygısızlığım olmamıştır. Bazı arkadaşlar ile atıştıgım vs tartıştığım kişiler olmuştur. Yani sonuc itibariyle NOX Clanı ile Bir alakam kalmamıstır. Charakterdeki butun itemleri İbrahim abime teslim ediyorum. Fakat charakterime verdiğim emeklerden dolayı charımı vermeme kararı aldım. Bazı kişiler Emekleri sadece para olarak goruyorlar. Charakter uzerindeki nakit harcantılarını en kısa surede geri vermeye gayret gostericeğim. Hakkınızı Helal edin NOX clan uyeleri Bu kararı kendim almış bulunmaktayım. Maho askerden donunce ne yapar orasını bılemem kendisiylede pek fazla konuşamadığımdan dolayı olaylardan fazla haberdar değil. Sonuc itibariyle BuRaK NOX clanı ile bir alakası kalmamıştır.. iyi forumlar. __________________