19110 Achie,Spectral Tiger.Ashes of Al'ar,Onyxian Drake Troll Hunter
Oyun Dünyası0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 19110 Achie,Spectral Tiger.Ashes of Al'ar,Onyxian Drake Troll Hunter
-
30-09-2019, 12:14:27Merhaba arkadaşlar.Okul bitmek uzere ve memkeletime geri donuş yapıcam.Artık malesef eskisi gibi oyuna zaman ayıramayacağım icin 4 yıldır oynadığım karakteri satma kararı aldım.İlk ve tek sahibi benim.Gelelim karakterin ozelliklerine.. Armory:http : http://eu.battle.net...wmachine/simple Char. Nick :Arrowmachine Realm:Twisting Nether Eu MOUNTS Toplamda 172 mount vardır. -Swift Spectral Tiger (Rare) -Onyxian Drake -Ashes of Al'ar -Deathwing Normal Mountu -Deathwing Heroic Mountu -Ragnaros Heroic Mountu -Vial of the sands -75 Rater Bg win achie mountu -X53 Touring Rocket (2 kişilik roket) şimdilik aklıma gelen onemli mountlar bunlar.armoryden hepsine bakabilirsiniz COMPANION Pet kasmaya pek fırsatım olmadı toplam 329 pet var.287si unique.7 tanesi lwl 25.Achielerininde yarıdan fazlası duruyor. REPUTATION Toplam 74 faction exalted.Yeni gelen mekanlar exalted. TITLES 73 title var.Insane + Battlemaster + of the Horde + Conqueror mevcut ITEMS Itemin bi onemi yok ama yinede yazayım.Pve olarak 532 ilwli var.Elindeki gun heroic.Pvp olarak 586 ilwli var. Pvp resi %65.80 Pvp Pover %38.00 8 parca Tyrannical vardır (Crowsbow dahil) CHALLENGE MODE Challenge Gold gearı mevcuttur.Şuan ben kullanmıyorum ama bankada yatıyor. ACHİEVEMENTS Şuanda achie puanı 19.110 dur.Karakter satılana kadar achie kasmaya devam edicem canık sıkıldıkca.Şuanda kolaylıkla alınabilecek 200e yakın puan var.Onları 3-4 gun icinde alırım.Detaylı bilgi icin armory kontrol edebilirsiniz. ALT KARAKTERLER Twisting Nether ---85 Warlock Dottmachine Alchemy Transmute Master + Inscription Full 600 ---85 Paladin Balonmachine Alchemy Flask Master + Mining Full 600 ---61 Warrior ---67 Druid ---90 Troll Hunter Jewelcrafting + Engineering + Cooking + Fishing + First aid Full. (Arrowmachine ) Frostmane ---85 Deathknight HUNTER PETLERİ Degu , Gondria , Hutia ,Gumi haric diğer 8 spirit beast tamelenmiştir.bu yeni gelen 3 unu daha yeni farkettim bi ara gider tamelerim Fireland ile gelen rare petlerin 2-3 tanesi var.Gereksiz olduğu icin uğraşmamıştım.Armoryden ayrıntılı bakabilirsiniz. -Karakterde 10k civarı gold bulunmaktadır. -Brawler's Arenada 8. lwlde 1 boss kemiştim.5.3 patchi ile değişiklikler gelmiş hic uğramadım patchten sonra.Şuan ne durumda bi bilgim yok -Pve Tot progress olarak 10/13 heroic progresi bulunmakta. -Legendery Meta gem bulunmakta sonraki Quest devam etmekte. 3/12 -Hesap 15.07.2013 tarihine kadar acıktır. -Hesapta d3 bulunmakta.Lwl 60 barbarian vardı en son bayadır girmiyorum. -Hemen hemen butun heirlomlar bulunmakta. Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Unuttuğum birkac şey olabilir.Satış Kocaeli / Sakarya'dan kendim,İstanbul ve Ankara'dan arkadaş aracılığı ile yuzyuze yapılabilir.Bunun dışında banka havalesi veya ptt havaleside olabilir.Karaktere gireyim bakayım gibi sacma şeylerle kimsenin gelmemesini temenni ederim.Cumartesi ve Salı haric her gun 20:00-00:30 raidim olduğu icin oyun icinden iletişime gecebilirsiniz.Mail veya skype cok nadir girdiğim icin en iyisi telefonla iletişim kurmak.Fiyat =1000 TL. Tel:0554 4085911 SQ / SA Var mi: Evet Mail Var mi: Evet CD-Key Var mi: Hayır oyuna başladığımda kredi kartı ile odedim daha sonradan Raf ile game time aldım. Ilk Sahibi misiniz: Evet Kimlik Fotokopisi Verilecek mi: Evet Accounta Kayitli Soyisim Dogru Olarak Biliniyor mu: Evet __________________