Bildiğiniz uzre Paladinler Healar olarak anılmakta.. Ben bir değişiklik yapıp Karazhanda Paladinle MT lik yapmak istiyorum olurmu olmazmı ..? Tabiki atıp tutmak kolay kimisi kestirip atabilir OLMAZ SEN HEALERSIN diyebilir ben buna inanmıyorum ve denemek istiyorum.. Gecen Karazhana Tank sıkıntımız olduğundan Paladinle tank olarak girdim fakat daha once hic Prot oynamadığım Paladinle Tanklık yapmaya kalkınca vasat bi durum ortaya cıktı hangi skilin ne olduğunu icerde oğrendimki bazılarını daha yeni oğreniyorum cok forum okudum videolar izledim ve Palanın gayettte iyi bir Tank olacağına inandım ve şuanda yanıp tutuşuyorum tank olarak girmek icin.. Paladin agroyu nasıl tutar agro arttırmak nasıl mumkun olabilir holy shield ve Rightious Fury bunlar agro tutmak icin yeterlimi.. Coooook kapsamlı bir tartışma topiği bu ama ben kafama koydum ve tankladığım bossları burda ss olarak yayınlıycam sadece hangi skili nerde ne zaman hangi şekilde kullanmam gerektiğini bileyim oğreneyim yeter... Yorumları bekliyorum bakalım Tankladin nasıl olur __________________