Selam arkadaşlar.Serverın en eski druidlerinden biriyim oyuna haziran 2005 te başlamıştım o zamanlar ne druid vardı piyasa ne de lock şimdi herkes druid/lock oldu Neyse yaklaşık 1 senedir oyunu hardcore olarak oynamaktan vazgectim laf olsun diye zaman zaman aralar vererek oyunumu surdurdum ancak artık hep universitede son sınıfa geciyor olmam ve de derslere iyice yoğunlaşmam gerekeceğinden hemde artık oyun beni sarmadığından dolayı tek karakterim olan 3 senedir oynadığım druidimi satmak istiyorum ve gercekten cok zorlanıyorum aslında bu kararımı verirken( Hem feral hem resto hemde balance specleri icin gearlar mevcuttur.Full epic geardır 3 spec icinde.Feral olarak pve/pvp gearları mevcuttur.pvpde 362 resi(3 vengeful/2 gladitor seti ve 1000 kusur arena puanı hazır bekliyor),11k civarı health vede 7k civarı mana mevcuttur.Pvp gearında 3000'ine yakın ap,%40 crit mevcuttur.pve gearında 3200 civarı ap %45 civarı crit 125-150 arası hit ratingi vardır.Gercekten feral druid olarak serverdaki en iyi gearlardan birine sahiptir.Bende burning crusade'ten beri hep feral oynadım nerdeyse oncesinde restoydum. Resto olarak pve gearında 1649 +healingi mevcuttur ve oynamayı biliyorsanız mana yitirmeniz cok zordur cunku yuksek regen mevcuttur.Full epic geardır yine(ki ustumdeki tum gearlar nerdeyse enchantlenmiştir ve tumu gemlidir).Pvp icinde 347 resilence vardır(1 vengeful,1 merciless ve gladitorler) +1400 kusur healing ve de 10k civarı healthi vardır.Resto druidler ztn pvpde cok iyidirler ama dediğim gibi ben hep feral olarak yaptım gearımı arenalarda bile. Balance gearı olaraksa yaklaşık sanırım 900 civarı +spell damage vardı(3 tane gearı resto gearıyla ortak kullanıyor olmama rağmen).Boomkin olarak cok fazla pvp gearım yok yinede 300 civarı resilence vardı.Ama fazla denemedim moonkini arenalarda.Serverdaki ilk moonkin(boomkin!!)lerden biri olduğum icin zamanında baya populerdim. Gearlarla ilgili genel bilgi boyle unuttuklarım varsa sorabilirsiniz.Butun factionlarla en az revered ve gerekli olan bazılarıyla da exaltadımdır.%100 yer mount'um ile %280 ucan mount ve de epic flight form'a sahibimdir.Yine 375 JC ile 375 mining'im vardır ki herken JC'nin para basma profu olduğunu bilirler ve de oyundaki coğu rare design mevcuttur.Gunde 1-2 saat mine yaparak prospectlerden biraz şansla cok rahat 400-500 gold yapabilirsiniz.Şuanda uzerimde 600 civarı gold var cunku mine yapmayalı yıllar oldu duşunun jcden once 350 alchemy,375 herb ve de 375 engineer duşurdum.Herşey sizin elinizde yani. Şuanda sahip olduğum gearlarla serverdaki coğu guilda cok rahat girebilirsiniz tabi yine herşey skillde biter gear 2.şarttır.Ben yaklaşık 1 senedir oyunda raid yapmaktan vazgecen insanların oluşturduğu bi guildtayım yani rahat rahat oynuyorum o acıdan Tek kotu yanı serverın pve server olması bu yuzden pvp serverına gecemezsiniz ama server pvp yapmayı cok seven bir server bu yuzden hic sıkıntı cekmezsinizde. Hesabımı kapattım 11 mayısta tamamen kapanıyor ondan sonra bir daha acmayacağım satabilirsem ne ala yoksa oyle kalacaktır.Ankarada olanlarla doğrudan irtibata gecebilirim zaten ankara dışında uğraşacak zamanımda yok sınavlarım başlamak uzere.İlgilenenlerle buradan veya mail yoluyla temasa gecebiliriz.Atladığım bilgiler varsa kusura bakmayın başım kazan gibi zaten bunları bile zor toparladımgoruşmek uzere. __________________