herkese selam oncelıkle ben ercan LASTsex ve eskı adıyla iaDs in sahıbıydım charımı yegenım tolgaya bırakmıstım sımdı char ne alemde bılmıyorum herneyse sızınle paylasmak ıstedıgım bır husus var ben oyunu bırakalı tam 2 sene oldu amacım tekrar oyuna baslamak dıl sadece gelısmelerı takıp edıyorum o kadar bu arada eskılerden kımse kalmadı sanırım ve bende bıraktıgım ıcın cok sanslıyım real hayat o kadar cok guselkı yasanacak o kadar cok gusel yasam varkı dısarda bugune kadar neden bu kadar para harcadım neden bu kadar zaman ayırdım ınanın hala anlamıs dılım tamm oyun gelmıs gecmıs en gusel oyun kabul edıyorum bırcok yenı arkadaslıklar edındım ınkar edemem ama sunu untmayın arkadaslar bu oyun gelıp gecıcıdır ve paranızı cope atmayın derım sıze ben yaptım ve cok zararım oldu hemde baya bı zarar real hayatı unutmustum tamamı ıle esıme aıleme ve sevdıgım ınsanlara zaman ayıramıyodum ve sızlerle acı bı gercegı paylasacagım sımdı ınanın o kadar cok baglanmıstımkı su lanet oyuna esımle bosanmaya kadar surukledı benı ama bı anda dedımkı kendı kendıme yaw arkadas sen ne yapıyorsun hastamısın bı oyun ıcın bu olacak seymı dıye ve bı anda oyunu bıraktım ıyıkıde bırakmısım ama hala hatıralar ve ıcımde kalan oyunun kırıntılarının ızı var uzerımde ve sadece bu formdan gelısmelerı takıp edıyorum grakonu asla unutmadım eskı playerlerı ve eskı doslarımı ozellıkle en candan arkadasım KooR (tımur) ve sevgılı dostlar sıze oyunu bırakmanızı soyleyemem cunku hur ırade dıye bır kavram var ama sunu unutmayın real hayatta yasanmıs ve yasanacak o kadar cok hatıralarınız olacakkı bırgun arkanıza donup baktıgınızda ben ne yaptım dıyeceksınız o zaman bu sozlerım aklınıza gelecektır burdan butun grakon eskı ve yenı playerlere sevgı dıleklerımı ıletır kucuklerın gozlerınden buyuklerın ellerınden operım oyunda dılım ama hala frmtr deyım unutmayın SAYGILAR __________________