Efsane WoW 3.3.5.a Yeni Turk Serveri !!!!!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Efsane WoW 3.3.5.a Yeni Turk Serveri !!!!!!
-
30-09-2019, 12:10:52Evet arkadaşlar testlerin yavaş yavaş sonuna gelinmeye başlamıştırŞu an icin test edilen raid ve dg ler aşşağıda belirtildği gibidir... İcecrown Citadel 10 nomal 12/11 Gunship uzerinde calışmalarımız devam ediyor dierlerinin hepsi calısıyor... İcecrown Citadel 10 hc 12/11 Gunship uzerindeki calışmalarımız devam ediyor dierlerinin hepsi calışıyor... İcecrown Citadel 25 normal 12/11 Gunship uzerindeki calışmalarımız devam ediyor..Derlerinin hepsi calışıyor... İcecrown Citadel 25 hc 12/11 Gunship uzerindeki calışmalarımız devam ediyor...Dierlerinin hepsi calışıyor... The Ruby Sanctum 10 normal 4/4 duzgun bicimde calışıyor... The Ruby Sanctum 10 hc 4/4 duzgun bicimde calışıyor... The Ruby Sanctum 25 normal 4/4 duzgun bicimde calışıyor... The Ruby Sanctum 25 hc 4/4 Duzgun bicimde calışıyor... The Obsidian Sanctum 10 4/4 Duzgun bicimde calışıyor... The Obsidian Sanctum 25 4/4 Duzgun bicimde aclışıyor... The Pit of Saron 3/3 Duzgun bicimde calışıyor... The Forge of Souls 2/2 Duzgun bicimde calışıyor... şimdilik bu kadar dier raidler ve dg ler test ediliyor Not:Server Bu ayın sonlarına doğru acılacağı icin şuanda sadece facebook grubu veriliyor server acılacağı zaman faceebok grubundan haber verilicektir. https://www.facebook.com/groups/efsanewow __________________