slm arkadaşlar knight onlineyi 4 yıldır oynuyorum ama ne kadar uraşırsam uraşayım oyundaki dupe, hack , lag , dc ve seviyesizlik yuznden bir yere gelemedik bir tavsiye uzerine wow a başlama kararı aldıktan sonra nette biraz araştırma yaptım bu oyun hakkında ve doğrusu biraz zor bir oyuna benziyor neredeyse profesyonel ingilizce isteyen bir oyun galiba (bir caresi yokmu) ve herşey cok karışık knightta toplasan 250 terim varsa bu oyunda 5000 den fazla terim var benim icin zor olan diğer bir kısmı ise oyunda oynayan turk sayısı cok fazla değil yani oyuna başlayacagım zaman elimden tutacak kimse yok heralde ve serverlar konusundada yacbancıyım hangi sunucuda başlamam gerekir acaba hanngi serverda daha cok turk bulabilirim yardımcı olunması acısından.knightta karakterim warriordu ve en zor olen karakterdi iide adam oldurebilirdi Wow da ise araştırdıgım kadarıyla warrior pek tutulmayan bir karakter ve cok korkulan bir karakterde değil..Şimdilik bu sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim cok yakında bu oyuna başlamayı duşunuyorum yanlış bişeyler yapmak istemiyorum..teşekkurler __________________