Karşı Faction ile Konuşma Rehberi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Karşı Faction ile Konuşma Rehberi
-
30-09-2019, 12:06:55Shattaratta allylerin bazı kısa cumlelerde olsa horde ile konuştuklarını gordukten sonra merakla az araştırdım bunları buldum.Karşı tarafın cevap veremeyip size sap sap bakmasına neden olacak bazı kelimeler kodunu cozerseniz cat pat konuşur laf sokarsınız (Horde'dan Alliance'a) 101 101.......................................Zug Zug UO UO............................................HA HA 27 11 11......................................mu ha ha D F Z...............................................L A G U G U..............................................L O L As As As....................................Ha Ha Ha aw................................................ .......no L t A A F......................................N l G G A d e d................................................. ...l o l orc dilinden comman'a harler boyle fakar her harf arasında boşluk olacak.orcish yazıyor diğer horde ırklarında tam olarak calışıyor mu bilmiyorum Orcish: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z Common: g g o l o a o o l n l n a o l n g n n l l l a n o g (Alliance'dan Horde'a) h i................................................. y o........... ss ee oo p................................Me love u....... D a p Ee bb...............................You Lose....... zz fff........................................never.. .......... Fff d Ss pp.............................Very Mean....... Ss B ppp.................................Me Evil............ D a p aa B ppp........................You're Evil........ D a p aa Ss pp........................You're Mean...... Common: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z Orcish: o e o y y e o y o e o o o o y u e y y y y y y y o e eğer tam olarak calışıyorsa eğlenceli olabilir.ama sadece common ve orcish arasındaysa bilmem.deneyen olursa yazsın oğrenelim __________________