Orjinale gececeğim tereddutlerim ve sorularım var
Oyun Dünyası0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Orjinale gececeğim tereddutlerim ve sorularım var
-
30-09-2019, 12:03:39Merhaba arkadaşlar, Bir yıla yakın bir suredir bir Turk Blizzlike server'da oynuyorum. 60level oldum artık bu server beni tatmin etmiyor. Surekli lag, dc, calışmayan questler, talentler, speller, buglar vs. vs. Dedim ben de orjinale geceyim. Geleyim sorularıma; 1) Orjinalde oynamak icin WoW ve Burning Crusade CD'lerini alıp account management sayfasına authencation key'i girmek gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu şoyle mi olacak: ilk once WoW'un keyini sonra da BC'in keyini mi gireceğim? Yani iki paketi de almam gerekiyor mu? 2) Oyunu oynamak icin ekstra aylık ucret odeyecekmişim. Bunu kredi kartıyla değil de game card ile yapabilir miyim? İlla de kredi kartı bilgisi vermem gerekiyor mu? 3) Oyunda yalnızlık ve zorluk cekecek miyim? Onceki oynadığım serverda herkes Turk olduğu icin rahatlıkla yardım alabiliyordum ancak burda tum uluslardan birsuru insan ile oynayacağımdan bir zorluk ceker miyim? Yani yardım edecek kadar Turk oyuncu var mıdır? Tavsiye ettiğiniz PvP serverları ve bunların icinde gene tavsiye ettiğiniz ciddi Turk guildleri var mı? Varsa nelerdir? 4) Bir de anladığım kadarıyla WoW'un Avrupa sitesinden uye olacağım ve tum işlemlerimi oradan yapacağım. EU ile US'deki realmler aynı sunucular mı oluyor yoksa sunucularda mı değişiyor? Cevaplarınız icin şimdiden cok teşekkur ederim. __________________