Merhaba arkadaşlar, Ahn Q'iraj (PvP) Serverındaki level 70 Undead Rogue karakterimi satıyorum. Horde /Undead Rogue / LvL 70 Prof : 375 Mining / 375 Enchanting (Ozel recipelar mevcut) Lockpick, FirstAid gibi secondary skilleri full Full Gladiator + Vindicator parcaları alınmış.Eşyalar uzerinde en pahalı enchantler mevcut.baya gold harcandı. Gladiator Sword ( Her iki eldede) // Moongose ve +15 Agility gibi yuzlerce goldluk enchleri mevcut. Şuan karakter Hemmo,SW,SS talentlerı ile donatılmıştır ama 10g verip değiştirmekte mumkundur. Epic at , kurt mevcut.Ucan almadım.Char sadece pvp icin kasıldığından outland'e gitmedi fazla. Arena puanı mevcut. Diğer serverlara transfere ve isim değişikliğine acık Kaliteli bir guilde uye... Takas yapmayacağım, fiyattada indirim duşunmuyorum zaten boyle bir charı piyasaya gore ucuza satıyorum..ozellikle undead Rogue satan yok denecek kadar azdır..! Armory Linki ciddi alıcılarla goruşme sonrasında verilecekdir. FİYAT : 150 € (Yok ben illaki YTL Oderim diyenlere 300 YTL) Evet arkadaşlar karakter bundan ibaret.Biraz kendi yorumumuda eklemek istiyorum. Oncelikle enchanting full kasılmış olduğundan (1k golddan fazla paraya mal oldu) oturduğunuz yerden para kazanıyorsunuz.ozel recipelarada sahip olduğundan dolayı char ana şehirlerde yapabildiklerinizi insanlara soylemeniz yeterli.Onlar gerekli malzemeleri alıp geliyorlar , size sadece bildikleriniz dogrultusunda enchantingi yapmak ve ucretinizi almak.Gunde 80g'dan aşşağı kazanmıyor dersem yeridir.Mining ilede cok guzel para kazandım.1 saat dunyayı dolaşıp maden topladığınızda geliriniz 30golddan aşağı duşmuyor. Eşyalarım uzerinde full pvp encah. mevcuttur. Kıyafetlerinize uzerindekilerden daha iyi yapılabilecek herhangi bir ench bulabilme imkanınız yoktur! Aynı serverda başka bir accountum daha mevcut.Onunla oynayacağım sadece.oda rogue.mage oynattım warlock oynattım ama gercekten en zevkli karakter bence rogue.Gorrunmeden duşmanınıza yaklaşıp ona saldırmak, onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak gibisi yok.ve mage kadar buyusu falanda olmadığından alan veya ilk defa rogue oynatıcak arkadaşlar 1-2 hafta verimli oynama sonucu karaktere alışacaklardır. İSTANBUL icerisinde oturdugumdan dolayı burada birilerine satmayı planlıyorum.Once guvenlik.Kimsenin aklının kalıcağı bir iş yapmak istemem.gelin goruşelim beraber bir cafede hesabı size devrediyim.İstanbul dışından ilgilenen arkadaşlar olursada onada ben guvenemem ucreti almadan hesabın şifresini ve devrini yapamam.karakteri alan arkadaş sorusu olduğu taktirde beni arayabilir cekinmeden soru sorabilir.Zaten aynı dunyada Horde icin savaşıyor olacağız İlgilenen arkadaşlar lutfen bana "[email protected]" emailinden ulaşsın.buraya pek sık bakamıyorum. For The Horde __________________