10 gunluk trial kullandıktan sonra gittigidiyor.com'dan cd key satın aldım (standart edition) sonra siteye girip bu cd keyi aktif hale getirdim...(oyundaki charım suan 13 lvl)... oyunu dun netten indirmeye calıstım ama cok uzun surdu ve bugun bi D&R mağazasından 75 ytl'ye komple oyunu satın aldım(wow standart edition+burning crusade) fakat bi accontum zaten var ve 30 gunluk suan aktif ayrıca kredi kartı bilgilerini verip aylık otomatik ucretlendirmeyi de aktif hale getirdim... benim kafamı karıstıran suan cdlerle beraber bana verilen cd keyleri mevcut olan accontum'un 1 aylık suresi bitince de kullanabiliyor muyum (yoksa cd keyi 1 aylık surem bitince kullanmak icin aktif hale getirmis olduğum aylık otomatik odemeyi iptal mi etmem gerekir)... bide bu burning crusade'de bulunan cd keyi simdi mi aktif etmeliyim yoksa lvl 58 civarına gelince mi ne tavsiye edersiniz yeniyimde pek bilgim yok cok fazla biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim...yardımcı olacak arkadaslara teşekkurler... __________________