Efsane-WoW Wrath of the Lich King Turk Private Sever...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Efsane-WoW Wrath of the Lich King Turk Private Sever...
-
30-09-2019, 12:00:43Turkiyede butun herkezin keyifli bir şekilde wow oynayabilmesi icin Efsane-WoW olarak yeni bir yola cıktık... Bu yolda sizlerinde isteği uzerine yeni bir wowlk sunucusu actık...World of Warcraft Wrath Lich King paketi ile Lich King e karşı savaşmaya ve diğer maceralara atılmaya hazırmısın!!! Ve arkadaşalar soz verdiğimiz gibi server online. Herkeze hayırlı ugurlu olsun umarım cabalarımız emeklerimiz boşa cıkmaz size layik bir server oluşturmuşuzdur... Buradan Account alabilirsiniz : http://www.efsane-wow.com Realmlist : efsane-wow.com Eksiklerimiz yok değil fakat sizlerinde katkısı ile zamanla tum eksiklerimizi yavaş yavaş gidermeyi umut ediyoruz... Tekrardan herkeze hayırlı uğurlu olsun... Server ile igli gelişmeler icin bizi https://www.facebook.com/groups/efsanewow adresinden takip edebilirsiniz... Herkeze iyi oyunlar...İyi Eğlenceler... ---EFSANE-WOW--- Rate.Drop.Item.Poor = 2x Rate.Drop.Item.Normal = 2x Rate.Drop.Item.Uncommon = 3x Rate.Drop.Item.Rare = 2x Rate.Drop.Item.Epic = 1x Rate.Drop.Item.Legendary = 2x Rate.Drop.Item.Artifact = 2x Rate.Drop.Item.Referenced = 2x Rate.Drop.Money = 1x Rate.XP.Kill = 7x Rate.XP.Quest = 5x Rate.XP.Explore = 7x Meslek = 2x İcecrown Citadel 10 nomal 12/11 Gunship uzerinde calışmalarımız devam ediyor dierlerinin hepsi calısıyor... İcecrown Citadel 10 hc 12/11 Gunship uzerindeki calışmalarımız devam ediyor dierlerinin hepsi calışıyor... İcecrown Citadel 25 normal 12/11 Gunship uzerindeki calışmalarımız devam ediyor..Derlerinin hepsi calışıyor... İcecrown Citadel 25 hc 12/11 Gunship uzerindeki calışmalarımız devam ediyor...Dierlerinin hepsi calışıyor... The Ruby Sanctum 10 normal 4/4 duzgun bicimde calışıyor... The Ruby Sanctum 10 hc 4/4 duzgun bicimde calışıyor... The Ruby Sanctum 25 normal 4/4 duzgun bicimde calışıyor... The Ruby Sanctum 25 hc 4/4 Duzgun bicimde calışıyor... The Obsidian Sanctum 10 4/4 Duzgun bicimde calışıyor... The Obsidian Sanctum 25 4/4 Duzgun bicimde aclışıyor... The Pit of Saron 3/3 Duzgun bicimde calışıyor... The Forge of Souls 2/2 Duzgun bicimde calışıyor... Trial of Crusader 10 normal 10hc Duzgun şekilde calışıyor... Trial of Crusader 25 normal 25hc Duzgun şekilde calışıyor... Wintergrasp sorunsuz bir şekilde calışor... __________________