Selamlar Ahali...
Sunucumuzu Uzun Bir Test Aşamasından Sonra Faliyete Gecmiş Bulunmaktadır.Hepimizin Bildiği Gibi Turk Sunucuları Player Sıkıntısı Yuzunden Genel Olarak Bir Kac Ay İcerisinde Kapanmaktadır ve Bu Durumda Emek Vererek Level Kastığımız Uğraştığımız Karakterlerimiz Hic Uğruna Silinip Gitmektedir ve Tekrar Tekrar Level Kasmak Zorunda Kalmamızı Goz Onune Alarak Sunucuyu Direk Olarak 80 Levelden Başlattık ( Diğer Tum Rateler 5x ) PVP'ye Ağırlık Verdik ve Custom Mall Kurduk Bu Demek Değildirki PVE Yok Tek Tek Test Ettiğimiz Calışan ve Calışmayan Raid Listesi Aşağıdadır,Isteyen Arkadaşlar PVP Isteyen Arkadaşlar PVE Olarak Oynayabilirler... Black Temple Sorunsuz Calisiyor Blackwing Lair Son Boss Sorunlu Hyjal Summit Sorunlu Serpentshrine Cavern Sorunsuz Calisiyor Trial of the Crusader Sorunlu ( Uzerinde Calisiliyor ) Gruul's Lair Sorunsuz Calisiyor Icecorwn citadel (Gunship Sorunlu Uzerinde Calisiliyor Diğer 11 Boss Sorunsuz) Karazan Sorunsuz Calisiyor Molten Core Sorunsuz Calisiyor Naxxramas Sorunsuz Calisiyor Onyxia's Lair Sorunsuz Calisiyor Ruins of Ahn' Qiraj Sorunsuz Calisiyor Sunwell Sorunsuz Calisiyor The Eye - Tempest Keep Sorunsuz Calisiyor Temple of Ahn'Qiraj Sorunsuz Calisiyor The eye of Eternity Sorunlu (Uzerinde Calisiliyor) The Obsidian Sanctum Sorunsuz Calisiyor Ulduar Sorunsuz Calisiyor Vault of Archavon Sorunsuz Calisiyor Zul'Gurub Sorunsuz Calisiyor Zul'Aman Sorunsuz Calisiyor Fos Sorunsuz Calisiyor ( Tum Gorevler Dahil ) Pos Sorunsuz Calisiyor ( Tum Gorevler Dahil ) Hor Sorunsuz Calisiyor ( Tum Gorevler Dahil ) Bunlarin Haricinde Test Etmeye Zaman Bulamadığımız Yerler Gorevler vb Elbetteki Var Sizlerinde Yardımı Ile Hepsini Zamanla Test Ederek Duzeltebileceğimize Inaniyorum Eksiklerimiz Yok Değil Kusursuz Değiliz Her Privatenin Yaşadığı Bug Sorunlarini Tabikide Bizde Yaşiyoruz Bugsuz Şunsuz Bunsuz Diyerek Kendimi Kandirmama Gerek Yok Sizler Artık Neyin Ne Olduğunu Cok İyi Biliyorsunuz,Herşey Acık Acık Yazılmıştır Sizleride Aramızda Gormekten Mutluluk Duyariz Saygılarımla Owner Devil
Sunucu Adresi:
Playnetim Yeni Uyelik: Uye Ol Facebook Adresi: Playnetim Facebook Realmlist: set realmlist playnetim.com
Sunucu Makina Ozellikleri : Intel® Processor 4 Cekirdek 4 GB DDR3 RAM 100 GB DISK 1 TB Aylık Trafik 2 Adet İp TURKİYE Lokasyon Makina Odemesi 1 Yıllık Peşin Olarak Yapılmıştır.
Custom Mall Resimleri: