Arkadaşlar uzun zamandır MMORPG oyunlar oynuyorum ve bu sebepten oturu 1 sene daha universiteye hazırlanmak durumunda kaldım. Ayrıca oyunlara karşı ilgimde ciddi miktarda azaldı. Şimdi ise uzun-uzun duşunup Blizzard hesabımı satmaya karar verdim...yoksa gene giremeyeceğim universiteye. *İc ceker* Hesapta: World of WarCraft: BattleChest World of WarCraft: Cataclysm World of WarCraft: Mists of Panderia Diablo III StarCraft II: Wings of Liberty Bulunmaktadır. Hepsi "Standard Edition". Şoyle gostereyim: World of WarCraft ana karakterim: Level: 90 Class: Priest Race: Human Item Level: 500 Achievement Point: 3870 Realm: Burning Legion Extra Ozellikler: Dual Talent var. Normalde Discipline healer ancak Shadow talent'ları mevcut. Herbalism ve Alchemy meslekleri 600. Guvenlik sebeplerinden dolayı karakter ismini ve armory linkini vermemeyi tercih ettim, ozur diliyorum. Hesapta ayrıca Twister Nether'da 62 lvl rogue ve gene Burning Legion'da 38 Warlock var-da cok onemli şeyler değil bunlar Armory goruntusu: Diablo III Karakterim: Class: Barbarian Level: 60 Paragon Level: 12 Aynı guvenlik sebeplerinden oturu gene isimi gostermiyorum, tekrar ozur dilerim. Karakter Goruntusu: Hesap ile alakalı bilgiler: İlk başlangıc cd-key biliniyor mu? Evet. Yukarıda yazdığım tum oyunlar ve ek paketlerin CD key'leri elimdedir. Satın almanız durumunda hepsi size verilecektir. Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? Evet. Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? Evet. Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? Evet. Accountun ilk sahibi misiniz? Hayır. İlk sahibi yakın bir arkadaşım, hesabını bana vermişti. Account Payment - kredi kartından odemelere acık mı? Evet. Kredi kartı ile hesaba yukleme yapmanız mumkun. Fiyatı: Fiyat konusunda kesin bir şey duşunmemekle birlikte 250 TL civarı. Duruma gore duşurmek-yukseltmek mumkun tabii ki. Eğer duşunen olursa, ozel mesaj yada konunun altına yorum yaparak bana ulaşabilir. Herhangi bir ozelliği merak ederseniz kontrol edip size yazabilir-onemli gorursem konuya ekleyebilirim. Fiyat sabit değildir coktur-azdır bildirirseniz sevinirim. "Bir şeyler yaparız" hani Ayrıca İstanbul ici olmasını kesinlikle tercih ederim. Sanırım bu kadar yeterli... EDIT Yoneticilerin uyarısı uzerine armory linki: http://eu.battle.net/wow/en/characte...Letcher/simple http://eu.battle.net/d3/en/profile/F...9/hero/8363622 __________________