Oncelikle merhaba arkdaslar son karekterımlede oyunu bıraktım ve suan satılık aslında satmak istemiyorum ama oyun iyice cıvıtmıs durumda millette ne saygı ne sevgi ne hosgoru kalmıs bız bu oyunu bundan 3-2 yıl once oynamısık ve zevk almısık sımdıkı manes tam can sıkıcı nıyemı bi gecmişe donelım.... Vs ye saygı vardı czde herkez vs atardı bilindık saglam karekterler vs atınca etrafında 20 -30kısı oturur ızlerdı ınanın ızlemek bıle sımdıkı knıght oynamaktan daha zevklıydı FuU OTANTİK Heca FachinColer (tam nıckını hatırlayamadım) Mythe BabyCharles vs gibi charları ızlemek bıle ınananın sımdıkı knıghtan daha zevklıydı clanlara clan leaderlerıne saygı vardı sımdı herkez bırbırne camur atıyor sadece.Ozaman kar abartılı ıtem yoktu tl le ıtem alısı pek yaygın degıldı herkezde hırs vardı ozamanlar asasların cogunda sag elinde flame shardı vardı dusun sımdıkler neler takıyor...En kotusu saygısızklık diz boyunu asmıs cocuk cocuk vıdeolar cocuk cocuk frmda konular acılmakta oyununuza bakın durustce oynayın bu oyunu bıraktıgnızda guzel anılar ve guzel anılmak onemlıdır dıye dusunuyorum guzel anılarla bırakın guzel anılın guzel tanının ben knıghtla alakamı tamamen kesmıs bulunmaktayım sadece realden gorustugum arkdaslarla knıght uzerıne konusmuyorum bence sızde tamamen kurtulun bırakın ınanın dısarda daha guzel bır hayat var sevgılınız,arkdaslarınız,komsularınız en onemlısı aileniz var!!!Ailenızle knıght kadar hangınız vakıt gecırıyor?soruyorum sıze sevdıklerınıze bence knıghttan daha fazla vakıt ayırmanın zamanı geldı dıye dusunuyorum en onemlı sey vakittir sizde vakit ayırıp ıcımden gelen duyguları okudugunuz ıcın tesekkur ederım ki yorum yapanlara 2kat tesekkur ederım Allaha emanet olun LadyAIchemisT / Ramis __________________