4 YILLIK ASAS TECRUBESİ
Arkadaşlar ben size 4 yıllık ardream asas plyerliğimi anlatmak istiyorum eĞer Sizlere 1şeyler katabilirsem ve 1şeyler oğretebilirsem NE MUTLU BANA ONCELİKLE İTEM~ 1.aşama ASAS -Gorev Takıları -Chitin+7 Set -Dual Shard+7 2.aşama ASAS -Gorev Takıları [WP] -Chitin +7 Set -Dual shard+7 -DD helmet +6 [ gidipde 2 dd icin +7 ye +6 nın 2 katı para vermeyin o paraya gidip dagger yukseltin shard+7 lerden sağdakini +8md yapın) 3.aşama ASAS -gorev Takıları [ WP-JUDİCİOUS BELT] -Chitin+7 Set -Dual MD+8 -DD +6 4.Aşama ASAS -Gorev Takıları [WP-ELF BELT] -Chitin +7 Set -DuaL MD+8 5.aşama ASAS -Gorev Takıları [ WP-ELF BELT] -Chitin +7 Set [ Fp+8 alma niyetindeki arkadaşlarım icin Boot Ve Gaunlet oneriyorum cunku Defansı da duşunmek lazım onları alınca Gogusluk ve Pad’e gore defans Daha Az duşer] -DuaL MD+8 6.aşama ASAS -Gorev Takıları [WP-1x RoL (ELF BELT SATTIK ROL ALDIK ..!!) ] -Chitin +7 Set [2x Fp+8 Boot Gaunlet] -DuaL MD +8 7.aşama ASAS -Gorev Takıları [DUAL ROL –WP] -Chitin+7 Set [ 2x fp+8 (boot gaunlet)] -Dual MD+8 8.aşama ASAS -Gorev Takıları [ DUAL ROL-SKELETON BELT ] -Chitin+7 Set (2x Fp+8) -Dual MD+8 9. aşama ASAS -Gorev Takıları [ DUAL ROL-WP-SKELETON BELT ] -Chitin+7 Set (2x Fp+8) -Shard +8 MD +8 10.aşama ASAS -DUAL ROL WP SKELETON BELT DUAL RE -Chitin +7 Set (2x Fp+8) -Dual Shard +8 11.aşama ASAS -DUAL ROL WP+1 SKELETON BELT DUAL RE -Chitin +7 Set (2xFp +8) -Dual SHARD+8 12.aşama ASAS -DuaL ROL –WP+1-SKELETON BELT –RE+1 SE+1 -Chitin +7 Set ( 2x Fp8) -Dual SHARD+8 13.aşama ASAS -DUAL ROL-WP1-SKELETON BELT-RE+1-SE+1 -Chitin+8 Set -Dual SHARD+8 14.aşama ASAS -DUAL ROL –WP2-SKELETON BELT-RE+2-SE+2 -Chitin +8 Set (Tavsiyem kolluk boot fp+9 olsun ) -MD +9 Shard +8 15.aşama ASAS -DUAL ROL+1-WP2-IRON BELT-RE+2-SE+2 -Chitin +8 set ( 2x Fp+9 Boot Gaunlet ) -DUAL MD+9 16.aşama ASAS -DUAL ROL +2 -WP3-IRON BELT- RE+3- SE+3 -Chitin +9 Set -Shard +9 MD +9 17.aşama ASAS -DUAL ROL+3 –WP+3-IRON BELT-RE+3 –SE+3 -Chitin +9 Set -Dual SHARD9 18.aşama ASAS -DUAL ROL +3-WP+3 IRON BELT +1-RE+3-SE+3 -Chitin Reb +12,13,14,15,16…. -MD +10 Shard +9 19.aşama ASAS -DUAL ROL +3 –IRON BELT+2-RE+3-SE+3 -Chitin +10 Set -Dual SHARD +10 20.aşama ASAS -DUAL ROL+3-IRON BELT+3-RE+3-SE+3 -Chitin +10 Set -Dual Sherion +10 ---Sizlere Tavsiyem 8.aşama dan sonraki iteme sahib charınız varsa ASIL CHARI 83 ASAS OLSUN yan charı ARDREAM asas olsn BOD-KEKURİ RİNG-PP GİBİ İTEMLERİ KALICI OLARAK KULLANMAYIN ARKADAN KS ATMA İTEMİ OLARAK KULLANABİLİRSNZ LEGAL ARDREAM ASAS NASIL SKİLL DİZER ??? -Oncelikle Herkezin kendine ozgu Skill Dizişi vardır ben Size Kendi Skill Dizişimi Gostermek istiyorum, ------F1------ -1.Hızlı koşma -2- attack skill -3- attack skill -4- attack skill -5- attack skill -6-minor -7-mana -8-minor ------F2------ -1-Hızlı koşma -2- attack skill -3- attack skill -4- attack skill -5- attack skill -6-minor -7-mana -8-minor ------F3------ -1-Hızlı koşma -2-mana -3-minor -4-cure -5-Gorunmezlik -6-minor -7-mana -8-minor ------F4------ -1-Hızlı koşma -2-minor -3-mana -4-wolf- -5-lupin -6-minor -7-mana -8-minor ------F5------ -1-Hızlı Koşma -2-İlizyon ( Jobun Gerektirdiği Skill Ama karşı IRK onu adilik olarak duşunuyor o yuzden Pek Tercih Edilmiyor Kişiye baglı kullanımı) -3-%10 -4-%5 -5-Safety -6-minor -7-mana -8-minor ------F6------ -1-Hızlı koşma -2-Sc -3-Sc -4-Sc -5-Evade -6-minor -7-mana -8-minor ------F7----- ( Mage ile vs icin ) -1- Hp Pot -2-Skill -3- Skill -4- Skill -5- Skill -6- Skill -7- Skill -8- Skill -----F8------( Warrior Vs icin ) -1-Hp Pot -2-ilizyon ( Tercih Edilmiyor ama oneririm nasıl o ayagını kırıyorsa sende onu sersemletebilirsn) -3- Skill -4- Skill -5- Skill -6- Skill -7- Skill -8- Skill LEGAL ARDREAM ASAS NASIL COMBO YAPAR??? -Tekrardan soyluyorum herkezin COMBO’su farklıdır -Ben Kendi Combo’mu anlatmaya calışacam -Sağ El Sol ‘da Sol el Sağda x) -Sol Elle 8 (işaret parmak ) 7 (yanındaki parmak 6 (yuzuk parmak) R (serce parmak) -Sağ Elle işaret parmakla F atlatılır ve Skill basılır baş parmakla ( bu combo baya geliştikden sonra W ile char ileri iteklenir ) -BU DEDİĞİM COMBOYU 3 SENEDİR YAPIYORUMVE BAYA MEMNUNUM LEGAL ASAS MİNOR DE NE YAPMALI????? -8. aşama lı itemlerden onceki itemlere sahipseniz 100 hp point veririm -Hem Hp artar Hemde Mp (mana kapasiten ) -Bunuda Herkez bilmez -Ve Minorde Cinnet Gecirircesine basmıyacaksın Sakin baski mana yetişsin LEGAL ASAS NERDE MİNOR NERDE HP POT BASMALI??? -Lr magelere karşı hp oneriyorum Sağ Click de -Gr Fr magelere karşı minor oneriyorum -Warriorlara karşı minor -Asaslara karşı Arkadan Ks de hp VS de minor LEGAL ASAS NERDE NASIL CURE BASAR???? -Yoğun bir kalabalık icindeysen karşı ırk’da priest ( debuffer coksa ) -Gozun 1 Daldığın Kişide birde Priestte olmalı -Priest Elini Kaldırdıgı an F atla HP POT BASARAK CURE BAS -Dalgınlıkla debuf yediysen kalabalıklarsa ilk kacmaya calış aranda arkadaki ASAS larla 1 CURE BASACAK KADAR MESAFE ACTIYSAN HP POT BASARAK CURE BAS acmadıysan durma kac (kişilik meselesi hec kacmadan town da atılabilir) ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BUKADAR YARDIMCI OLABİLİRİM –(uzun diye okunmuyor vakit harcanmıyor gidilip playerliği bilmeden ksc lere basit konulara bakılıyor) -DELİKANLICA ALINTI YAP (ALINTI YAPTIGINI BELİRT ) -O Terazi boşa durmuyor J DİP NOT :COK KASDI ( universite kutuphane pc) O Yuzden Yazım Şekillerini Renklerı Tam anlamıyla Duzenlemedim (DONUYOR PC) -BELKİ SİZE GORE EKSİK BELKİ TAM AMA -EKSİK 1 YANIM VARSA BELİRTİN NE KADAR İYİ LEGAL PLAYER OLURSAM O KADAR İYİDİR BENİM İCİN PEDALA KARŞIYIM SONUNA KADAR …..!!!!! Herkeze İYİ FORUMLAR…. __________________
Ardream asas ne takar nasil skill dizer nezaman cure minor hp basar <<<İCerde
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Ardream asas ne takar nasil skill dizer nezaman cure minor hp basar <<<İCerde