Evet arkadaşlar malesef boyle bir başlık acma gereği hissettim son zamanlar umarım ilgililer dikkate alır amac bişeyleri eleştirmek değil daha iyi olmasına yardımcı olmaktır Ozellikle son donemler azalan oyuncu sayısı ile malesef forumtr knight sayfalarında konu ve uye olarak ciddi duşuş var tabiki bunun nedeni cok olabilir ama son zamanlar beni rahatsız eden surekli polemik konularının acılması sabah giriyorum a clanı oto priest ile...akşam giriyorum b clanıda yakalandı alt fonada bir muzik...hadi diyorum olur boyle diğer sabah giriyorum foruma eğlenmek bilgi paylaşmak icin yine bir başlık a clanı yine oto kopx ile al anasını satayım diye başlık... yeter kardeşler sıkıldık artık ne sorun varsa gidin cozun kendi aranızda pm at git ws at bizim buradaki eğlencemizi bozma... forumtr yonetici ve moderatorlerine;anlıyorum ozellikle genel kitlenin ergen kesim olması bir forumda herhangi bir duşuncenin ne kadar değerli olduğu ve forumu guzelleştirenin saygı ve sevgi cercevesinde tartışma ortamından geldiğini bilmeyebilir veya anlamayabilirler... Fakat boyle konulara izin vermeyin artık burası mahkeme veya adli yargı değil millet ss paylaşıyor deliller sunuyor birileri birileri yargılıyor...ne yapıyoruz biz forumtr gibi bir siteye yakışıyor mu 3.sınıf sadece oyun icin acılan bir site mi bu ? bu mu kalite anlayışı ? ilk başlarda şakaya vurduk bizde anten paylaştık resim olarak dedik espri olarak ama yeter artık hakaret artık yorumun bir parcası olmuş... ve son olarak rahatsız eden beni forumtr yetkililerinin anlamsız tutumu konu acılıyor kavga oluyor herkes birbirine ayar veriyor en sonunda ilgili geliyor oyle bir yorum yazıyorki o da herkese ayar veriyor laf sokup konuyu kapatıyor...Bazen sonu gelmeyen polemik konuları kapanmıyor iyice ısıtılıp tekrar tekrar devam ettiriliyor bazende nedense kimilerinin actığı polemik konular 1 saatte kapanıyor ? sizlerin yonetici olarak ortamı sakinleştirmeniz havalı cevaplar vermek yerine bu ergen kesime bu kardeşlerinize yol gostermeniz iyiyi doğruyu gostermeniz genel etik ve ahlaki kavramları oğretmeniz... bu işi yapamıyorsanız lutfen yapabilecek kişilere verin duşuncelerim bunlardır umarım anlarsınız... herkesin birbirine saygılı olduğu sevgi dolu bir forum dileğiyle __________________