PayBackTime Has Retired KO...
Knight Online0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- PayBackTime Has Retired KO...
-
30-09-2019, 11:39:59Burda oyunu bıraktığımı acıklamaktan dolayı buyuk bir zevk duyuyorum,cunku coğu arkımız bu oyunu kendi iradesiyle bırakmak istediği halde bırakamıor fkt ben gec de olsa yaptım.3 4 ay once bu oyunu bir daha asla oynamak istemeyeceğini soleseler inanmazdım tabi.Oncelikle bu oyunu 2.5 senedir oynadığımı belirtmek istiorum,bir suru charım oldu nerdeyse bu oyundaki tum karakterlerle oynamışımdır fkt inanın keşke bu oyunu bana gosteren kişiyle hic tanımamış olmayı isterdim.Nedeni ise son 2.5 yıldır ne yaptığımı ve nasıl gecirdiğimi duşunuorum...Sabahlara kadar aslında olmayan bir şey icn uykusuz kaldığımı saat 16.00 18.00 gibi uyandığımı (tabi bu saatler bazen akşam 9 da olabilior),belkide canımdan cok sevdiğim 7 aydır beraber olduğum hatta ilerde evlensem kesinlikle onun gibi biriyle evlenirdim dediğim biricik aşkımdan ayrıldığım gun hic bişey hissetmemiş olmam ve sadece aklımda eve gidip ko ya dvm etmek olması bana bişeylerin doğru olmadığını gosterdi.Aslında sorun şu biz ne yapıorz veya amacımız ne?Bu oyunu oynayan arkadaşlarıma baktığımda aslında hic bir yol alamadıklarını hala oyuna nasıl başladılarsa ole devam ettiklerini goruorum.Oncelikle bir amacımız olcakki bu oyunu bitirebilelim.Ben oyunu bırakmama yardım ettiği icn ilk olarak K2 network'a teşekkur ediorum.Ellerinden ne geliorsa yapıolar sağolsunlarBu arada bazı arklarada yardım etmek istiorum yani en azından kendimi daha iyi hissetcem.Oyundaki amac yuksek bir seviye(lwl)a gelip karşı ırkla doyasıya savaşmak aslında bu da cok sıkıcı bir hal alıor bi sure sonra fkt başta anlıyamıyoruz.Benim asıl charım warriordur yani arklarıma warriordan anlayan biri die sorsalar eminim beni gosterirler,fkt oyunu PayBackTime ile bırakıorum bir asas...Bilmiorum sanırım pk yaptığım bazı kişiler benim sadece itemim olduğunu duşunuor.Fkt iş sadece item ile bitmior.Oyunu mantıklı oynayarak ve tabi birazda kendinize guven ile bi yerlere gelebiliriz.Yaptığım combo Parabola(ki kendisi idolumdur)ile aynı yani;2 skill barı tamamen el ile ve vuruşların sadece r şeklinde gozukmesi. Sanırım en seri combo budur asasta.Oyun taktiği olarakta olmezsen oldurursun (asastaki amacta ztn bu sanırm) şeklinde duşunurdumSonucta bu oyunu oynamanın hic bir mantığı olmadığını duşunuorum.Yani birini kowalamışşın kesmişşin ne kesmemişşin ne Bana en cok koyan ise gecen gun elime basket topunu aldığımda bırakın macı topu zor surduğumu fark ettim3 4 yıl basket oynadım okul takımı vs. baktımki olmayan bir şey icn nerdeyse butun emeklerim boşuna gitmiş.Nese ben yoruldum artık umarım bişeyler anlatabilmişimdir.Buda en cok sevdiğim resim hayalimde hep sağlam bir archer wardı fkt forever Sİn... [IMG]http://img209.**************/img209/9501/23ct3.th.jpg[/IMG] [IMG]http://img90.**************/img90/4163/232al3.th.jpg[/IMG] __________________