Oncellikle Butun FRMTR halkına ve KO oyunsularına slm. 2 senemi verdiğim KnightOnline yi bu tarihten itibaren bırakıyorum ko hayatım boyunca okulda devamsızlık sayım 60 dersnotlarım berbat ve dersaneye gıtmedıgım gun sayısı 125tır.Bu oyun benım sosyal hayattan kopmama annem babam ve arkadaslarımla aramın bozulmasına sebep olmustur.Alttarafı sanal bı alemde saatlernızı ayırarak hayattan kopmanızı saglayan bu oyunun ıcerısınde artık ben yokum Artık reel hayatta okuluma ve sosyal yasantıma gerı donuyorum.Bırcok ogrencı bu oyun yuzunden sınıfta kalmıstır yanı acıkcası ko derslerı cok kotu bısekılde etkıler ve hayattan kopmaya sebep olur.Artık bu sanal alemin icerisinde ben yokum!.Elbette Benımde Bu oyunda Iyı Kotu anılarım Gecti. Lwl Kasmak İcin cok Sabahladığım Gunler Oldu Ama Herşey Bitti. Ustelik Yeni Maradonunda Gelmesiyle Beraber Oyundan İyice Soğudum. Bu Nedenle Tum KO oynuyanlara Başarılar Dilerim BYE BYE KO BYE BYE PATHOS PATHOSUN SAĞLAM ARDREAMCILARINDAN CALYPSO1 SAYGILARIMLA... __________________