Guvenin sonu bu K0mentepeLTe(Ske)nin hırsızlığı SON NOKTA!!HERKEZE BAKSIN ARKADASLARR
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Guvenin sonu bu K0mentepeLTe(Ske)nin hırsızlığı SON NOKTA!!HERKEZE BAKSIN ARKADASLARR
-
30-09-2019, 11:37:35Oncelıkle herkeze slm ben ufuk şimdi size soyle bir acıklama yapacağım.. ßu topiqi acan arkadası tanıormusunuz?ßu danielklein yani hakkının tam kendisidir actıgı topiqin ve orda konusmada gecenlerın ne oldugunu bılmek herkzın hakkıdır ve lutfn herkez okusun. Emrah yani ske(k0mentepelte)'in ben clandan logos baskasınıyım bazı sorunlar nedeniyle charlarımızı sattık bn ve emrah ben charımı sattıgım kısıyle abı kardes gıbı oldum ve onunla bırlıkte oyuna devam ettım emrah ıse yeni servera gecme zorunda kaldı charını satınca. Simdi size anlatcaklarımı ıyı dınleyın ve yorum yapın hakkı yani danielklein emrahın logostaki clan lederinden bahsetcem bırazcıkk emrah bana geldı ve ufuk boyle boyle girikonda danielkleinla bırlikteyım dedı ben ise sakın onla aynı yerde bulunma onunu clanına gırme o adamın ne bok oldugunu bılmıorsn ilerde canın yanar kanka dedim. oda bısı olmaz tanısan cok ıyı bırı dedi peki emrah dedim. Aradan uzun bir sure geciyor ve emrah bana gelip kanka haklıymıssın dedi ne olur emrah hayırdır dedım ya ufuk bu danielın yaptıkları artık haddini aştı sabır kalmadı sabret sabre nereye kadar kanka napcam bana akıl ver dedi.noldu ne yaptı emrah anlat dedım oda. Kanka clanda tum bossları ben kesiyorum dropları hakkıya(danielkelin clan leder) verıorum dedı eee dedim ya ıste elf belt dustu ılk droplar benım 2. belt senın emrah iron belt bile olsa demıs emrahta(komente,ske) tmm kanka dio aradan zaman gecıor iron belt dusuruyorlar ve daniel emrah bunu ben alıorm clana np kasıorm sen exp kasıorsn vb dıyp gene cocugu kandırıp beltı alıor komente(ske) cocuk gene sesini cıkarmayıp tmm kanka dıyıp verıor ama elf belti bari clandan birine ver kullansınlar dıor emrah buda tmm dıor.Ertesi gun maradonda elf belt shard+7 ıle takas ettıgını duyuyor emrah(ske) bu son nokta oluyor + danielkleinınn clan drop satıp premium aldıgını duyuyor ve clandan cıkıor ßana gelip akıl ver dedi ve bende emrah clana geri gir ne yap ne et ıron beltı al ondan sora cık kendı clanını kur dedım zaten o clanda herkez emrahı sever sayar senın haklı olduguna ınananlar arkandan gelır kardesım merak etme dedim emrahta tmm dedi girdi clana ve beltı aldı ertesı gun clandan acıklama yapıo cıktı.ßu danielkelni msn gelıor ve ana bacı ne var ne yok herseyımıze kufur edıor yok ıste sızı gelıp 14lu ile vuracam dıor bende acık adres verdım ve ettıgı kufurlere cok sınır oldum erdıncle konustum dedım bunu sınır edıcek seyler soyleyelım ben cok uyuz oldum dedım ve o konusmada gordugunuz gıbı ramazanda ıcelım bu belte enayı beltı vb seyler yazmayı dusunduk ve onu ss alıp foruma koymus aklınca bızı rezıl edıcek serefsız kopek neyse ben logosta oynuyorum ve emrah kardesımı kımse yanlıs tanımasın dıe boyle bır acıklama yapmayı dusundum emrahı herkez tanır bugune kadar kımsenın hakkını yememıstır hıcbıseyde gozu yoktur onlarca kasa charım var lvl 80 charım var hepsını bılır sıfresı cardını curdunu ama 1kere gırıp ne var ne yok dıe ben surdan ıtem alayım satayım gıbısınden dusunmemıstır ... emrah drustluğuyle benım canım kardesım kankam herseyım olmustur boyle devam edecektır herkezde bılsın emraha haksızlık yapmasın ıyı ramazanlar herkeze ıyı oyunlar(ARKADAS AKLINCA LOGOSTANDA TOPİQ ACMIS BIZI REZIL EDECEK BAKABILIRSINIZ ORDAKİ YORUMLARADA... ) http://www.frmtr.com/logos/1274163-g...1y-ufuk-5.html http://www.frmtr.com/logos/1275557-g...son-nokta.html __________________