Merhaba Ben Yeni bir servera uye oldunm sizle paylaşıyım dedim DeadKnight'tan Alıntıdır: Evet uzun bir aradan sonra geri donduk. Şu an dunyadaki en iyi sunucuya sahibiz cunku diğer sunucular gibi wowemu veya wowwow veya mangos kullanmıyoruz. Sunucuyu tamamen biz yazıyoruz.(Ben ve yabancı bir ekip) Sunucunun şu an en az 500 600 kişi alabileceğine inanıyorum. Buda diğer sunucular arasında iyi bir rakam. Sunucuyu her zaman guncelliyoruz, (hatta yakında 1.11 olacak tek sunucu biz olacaz). İlerde proje sonlarına doğru clustering sistemi ile sunucu kapasitesinin 5k+ kişiyi bulabileceğini duşunuyorum. (Tabi bunun icin butun turk sunucularının birleşmesi gerekiyor.) Sunucuya surekli yeni ozellik eklediğimiz icin iceriği değişiyor ama şu ana kadar calışan şeyleri yazayım. Ve bunların hicbiri script değil. Buyulerin %90 ı calışıyor.(Stealth,inferno,warlock ve hunter petleri, stable masterlar, Autoshot, ve warrior stanceları, eye of kilrog, enslave demon, charge) (petlere buyu oğretebiliyorsunuz)(infernal cağırıp kendinize bağlayabiliyorsunuz)(Ve surekli guncelliyoruz) Gelişmiş yapay zeka.(Guardlar sizi koruyor, ayrıca wowemudeki gibi daire cizerek yaratıkları kesemiyorsunuz.yaratıklar arkadaşlarına yardım edebiliyor) Resistance sistemi Ve diğer sunucularda calışmayan birton şey. Evet sunucu şu an dunyanın en iyi sunucusudur. Biz burda başka sunucularla karşı karşıya kalmak değil hem sunucuyu test etmek, hemde insanlara gercek oyuna yakın bir zevk tattırmak icin uğraşıyoruz. O yuzden laf atacaksanız lutfen atmadan once bir daha duşunun. Sunucu arada sırada cokebiliyor, cunku bir program hicbirzaman %100 doğru yazılmaz.Elimden geldiğince hızlı hataları duzeltip tekrar sunucuyu acıyorum. Sunucu şu an test sunucusu değil o yuzden uzun bir sure karakterleriniz silinmeyecek. Sunucu ile sitenin yeri farklıdır.O yuzden zorlamayın. Not:Kimlik no uygulaması oyuncuların iyiliğiniz icindir. Edit:Bazı şeyleri guvenlik yuzunden kaldırdım. İlginize teşekkurler Sombrenuit WoW. http://wow.sombrenuit.org __________________