S> Full epic Tauren Druid
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- S> Full epic Tauren Druid
-
30-09-2019, 11:32:46Name:xxx Race:Tauren Class: Druid Server: Defias brotherhood (migrate Acık) Info: %280 form acık, nether drake ve 1-2 ucus bineği mevcut. 3x Merciless, 3x T4, 2x Gladiator ve karazhan, SSC TK epicleri ile char butun specler icin full epic durumdadır. Tank icin, badge amuleti, tam encli ve gemli T4leri, SSC den oldukca nadir duşen Wildfury great stuff ı mevcuttur. 375 Enc ve herbalisttir. Charda taş vb, primal olsun DE edilmiş itemler olsun bi cok eşya bulunuyor, yaklaşık 2k gold değerinde. 1k gold nakit olarak charın uzerinde bulunuyor. 20k honor puanı var 1k kadarda arena, her badgeden 100 er tane mevcut. Tum factionlara exalted. tank formda, 16k hp 32k armora sahip. (potsuz) cat formda 3k ap, %35 crit e sahiptir, 25k honorable kill i vardır. SSC, TK gibi yerlere cok rahat giriyorum. 250 civarı ress itemi var, fire 350 ama. Armory link : veremiyorum. 50 msj yok linkteki cloak eski cloak, sergeants mevcut ztn 20k honor oldugunu soyledim. tank icinde thorium gilded mevcut. isteyene tank equip ile armory verebilirim. bu char sadece KARA bitirmiş ole basit bi char degil, SSC ve TK epicleri ile Tum specleri (resto dahil) full epictir. %280 binegi olup drake e kadar sahiptir. 2 yıllık emek vardır uzerinde, exalted olmadıgı, BT harici girmedigi yer yoktur. .. kıyaslarken etraftakilerle lutfen goz onune alın bu charın bir eksigi yok, High warlord epicleri halen duruyo Druid kasılması en zor charlardan birisi ama oynama konusunda en zevkli classlardandır, formları ve yetenekleri diger butun classlara oranla fazla tank gear konusunda serverdaki en iyilerden. tank ve pvp gearı tam, SSC ve TK ya hazır durumda. zaten bi cok sefer girdim, Void ve bazı bosslarda MT olarak gorev aldım. paraya sıkışmasam satmazdım. Druid oynamak ayrı bir zevktir. Eklemeyi unuttum, tum bankaki slotlar acıktır, tum cantalar 20liktir, bankadakiler 18liktir __________________