Loki CeeYA yı soymuş , sora da bikac banka hortumlayıp yurtdışına kacmışmışşş..
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Loki CeeYA yı soymuş , sora da bikac banka hortumlayıp yurtdışına kacmışmışşş..
-
30-09-2019, 11:30:55Bi kere şunu itiraf etmeliyim ki knight online forum ortamlarında, omrumde gormediğim kadar gerizeka insan, boş beleş insan, her duşunduğunu soyleyen insan, birilerine iftira ve b.k atmaya yer arayan insan gordum. Yaklaşık 6 aydır foruma girmiyorum. Msn den soylediler senin hakkında bişiler gecior frmtr de die. CeeYA hacklenmiş. Duydum. Msn den cemle konuşma fırsatım da olmadı. Doğruluk payı var mı onu bile bilmiyorum henuz. Daha ortada bişi yokken birileri senaryolar yazmaya başlamış. " Hırsız lokman", " ******** lokman" , " zaten ondan da bu beklenirdi". Benim devrin elemanları tamamı sattı charlarını. Kimse kalmadı ama yine de birinin cıkıp lokman oyle cocuk deildir demesini beklerdim. ( Her ne kdr gerizeka dolu olsa da frmtr ye arada bir akıllı adamlar urar die biliyorum.) Bi kere şunu soyliyim. Ben Cem dediğiniz cocuğun henuz yuzunu bile gormuş değilim.Tamam msn muhabbetim var ama. Tanışamadık henuz. Murat diye bir arkadaşı satın aldı charı benden. Ben verirken charı kimse benden char hakkında bilgiymiş charın gecmiş faturalarıymış hicbişi istenmedi benden. Ben kendim cıkarıp verdim. Yarın oburgun bole bi durum olduğunda vicdan azabı cekmiyim die. Ustumde hak kalmasın diye. Yani tutup da benim gibi bir adamı 3-5 capulcuyla kıyaslıyan adamlar var burda. Adamın senaryosu bile hazır yok efendm skill dizilişi.. Gir youtube FuU movielerinin yorumlarına bak. En az 50 bin pokemon " lokman abi, bu skill dizilişi cok guzelmiş ben de buna alıştım." diyor. Benim gibi bi assası ornek alıyorlar. Bunun kdr normal bişi yok. + ben eğer charı hacklemiş olsam , ardream gibi pokemonların dolu olduğu, ne idiği belirsiz bi haritada cebelleşen adamların icinde işim yok.Bole sacma-sakil ithamlarda kimse bana bulunamaz. yaklaşk 3.5 seans terapi ile oyunu bırakmış bi adamım ben. Bu saatten sora kimse bana silah zoruyla dahil "knight online diye bi oyunu oynatamaz." 2. si bursa mursa fln filan oraya gitti , hemen itemleri sattı , parayı karı kızla yedi , yok efendim , charı hackledikten sora birkac bankayı da hortumladıktan sonra yurtdışına kactı fln. Bunlar komik şeyler. Azcık mantıklı olun. Yok efendim bilgileri lokman la cemden başkası bilmiyormuş. Sen nerden biliyorsun pokemon başkasının bilmediğini ? FuU isimli char 3 u sealli itemler , 1 i de sealsiz itemler olmak uzere toplam 4 kere hacklenmiştir. ( Gizli sorularımı sadece not defterlerinde saklar ctrl-v ile yazarım.Yani key logg yiyicek kdr aptal bi tip deilim.) Adamlar yapıor. Hack liolar. Bizim başımıza da gelmedi mi? Eet cok uzucu bi durum. Ama malınıza zarar geldi diye , bu kdr etrafa saldırmanın, bu kdr iftiracı ve kinci yaklaşımın gereği varmıydı ? + siz kimsiniz? char sahibi deilsiniz ? Bu bilgileri anadan doğma gerzek pokeleri bilgilendirmek icin yazmıorum. Elbet benim olduğu gibi onun da sevenleri vardır. Gercekten olayı bilmek isteyenler icin yazıyorum. Cemin tel no sunu bulup en acilinden aricam. Bana bole ortamlarda kimse hele bole bi konuda, bole ithamlarda bulunamaz. Adresim cem de var, tel nom gene onda var. Gene bi şuphesi olan gelir. Yerim belli yurdum belli. Zaten mantıklı olan da odur. Bole konular yuzyuze konuşulur... Başka diyicek sozum yok.. ""Lokman olduğu belli lokmanı operek konuşturmuşlar ama parayı ve itemleri alamamışlar cunku lokman adisi herşeyi planlamış itemleri aldığı gibi ertesi gun ucuzdan satmış şimdi abouzer bize olay hakkında bilgi verki senin ustunede kalmasın.. Eminin dediği gibi bu hack olayını bilenler vardı ama galiba bu olay gun yuzune cıkınca itemleri elinden cıkarmasın diye solemeyin dediler..."" Şu gerzek pokemona da bi kac laf etmeden gecemiyicem. Kim beni opmuş , kim beni konuşturmuş ? Sen bi gel istanbul guneşliye ben seni bi opiyim bakalım bole salak salak yorumlar yazabiliyomusun bi daha. G.tunuzden element uydurmayın... Salak adamlar! __________________