Goblin Frost mage 560+ ilvl Horde guildi arıyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Goblin Frost mage 560+ ilvl Horde guildi arıyor
-
30-09-2019, 11:29:01Arkadaşlar guildim vardı. Fakat birtakım dramalar sonucu rahatsızlık duyup yolumu ayırdım. Tarren Mill serverındayım. Fakat Twisting Nether'a da donebilirim. Guzel raid aktivitesi olan 14/14 normal run bitirmiş, heroicleri kurcalayan ve yapmaya başlamış olan arkadaş canlısı bir guild arıyorum. WOD de geleceği icin uzun soluklu bir guild olmasını istiyorum Kendimce istediklerim ('bak hele bak bucure bir de istedikleri var' demeyin :P ) -Rage olmayan bir guild master, hakaret etmeyen bir guild master - Yuzune canım tatlım diyip arkadan birbirlerine yalan ruzgarı misali entrika yaparak karşılaştıklarında gene canciğer kuzu sarması gibi davranmayan insanlar - Kaliteli ve karşısındakini de ictenlikle dinlemesini bilen insanlar - Olay item değil, item hırsı veya upgradesi icin raide gelceksen hic gelme diyip , iş kendisine gelince 3 specinede item doşemeye calışan raid leader, officerların olmadığı bir ortam - Duzgun raid saatleri Yani boyle arkadaşlar daha cok insancıl yanları onemli işin aslında Konuşmak isterseniz durum hakkında lutfen pm atın veya buradan yazınız. Not: Evliyim, uni mezunuyum aklım başımda, her turlu muhabbeti edip her meclisten konuyu tartışabilirim. __________________