Oyuna yeni başladım ve boost ile karakterimi(Hunter) 90 level yaptım. Şuan item levelım 483 boost ile gelen itemler.(Raok @Burning Legion siteden bakabilirsiniz) 1)Ben Heirloom item yapıp 0 dan karakter kasmak istiyorum oyunu daha iyi kavramak icin , Heirloom item almak icin biraz araştırma yaptım ; -Justice Points -CS -Honor Points ile alınabiliyormuş . Ben bir kac kez dungeonlara girdim bana Valor Point geldi. CS yi daily questlerden , Honoruda pvp ile kasıyoruz sanırım , peki justice points nasıl kazanacagım ve Valor Pointslerle de Heirloom item alabilir miyim ? 2)Heirloom satılan bir NPC olmalı varsa nerdedir ? 3) 20 level ustu bir guilde girip gold ile de alabiliyormuşuz bu nasıl oluyor ? 4)Heirloom ları kasmak icin şuan ki 90 level karakterimi de guclendirmem gerekiyor sanırım , bunun icin hangi maplerden item duşurmeye calışmalıyım veya ne yapmayalım ? 5)Glypth olayı nedir ? Nasıl yapılır ? 6) AH de 90 level işime yarayan pek item goremedim sanırım burda aşırı bir pazar mantığı yok , kendimiz duşuruyoruz daha cok. Doğru mudur ? Şimdilik aklımdakiler bunlar. Teşekkurler. __________________