Caddely ve Colera43 e cevap
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Caddely ve Colera43 e cevap
-
30-09-2019, 11:26:23forum ortamlarının bilgi paylaşım olduğunu sanıyordumki sizin gibi uc beş cocuk burasını bilgi paylaşımından cıkartıp oyunda sizlerin yapamadıkları oyundan zevk alma, oyunda stress atma, oyunu eğlenceye donuşturme gibi aktiviteleri beceremediğiniz icin bunu başaran clanları cekememeniz doğal, bu duşuncede olduğunuz surede de burda yazar durursunuz. Ben ve benim gibi oyuncular forum sayfalarına takip etmedikleri icin sizin icinizde her zaman uhde kalacaktır. caddely demişki; namusunu, şerefini 3,5 kuruşa satar para icin ve elinde KSC varmış ve KSC ler yayınlanmış. Peki bu ksc ler neden yarım yayınlanmış? ben tamamını anlatayımda aydınlan. DS slotta TK kesilmiş bizim clan uyeleri ile Opal Earning duşmuş. Opal Earning de sanctuary clanından matmazele duşmuş. matmazel de dropu shynoobi ye vermiş ve KSC alınmış. (KSC si mevcuttur inanmayan var ise yayınlarım.) 2. gun tekrar DS slotta exp kasılır iken Talos duşmuş ve glass belt cıkmış. (pm olayında anlayacaksınız glass belt mevzusunu) opal earningi sattım. KSC den kimler var ise adlarını yazdım herkese hakkını gonderdim. Tabi bu KSC de matmazel de vardı. matmazel i eslantta gordum. PM attım eslant towna gelmesini istedim. geldikten sonra trade attım alması gereken para miktarını trade ile verdim. matmazel ardından dediki dun de glass belt duşurduk sizinkilerde bize pay vermediler dedi. Sen olsaydın partide verirmiydin dedi. Ben olsaydım hic kimsenin hakkını yemem, herkese hakkını veririm dedim. ve ardından dedimki yukarıdaki yayınlanmış KSC de yazılanları aynen soledim. PARANIN girdiği bir ortamda kim bana nederse boş dedim. sen burda kalkıp benim namusuma, şerefime laf etme hakkın yok. Gelelim oyunun 9 sene olmadıgını iddaa eden adamlara; 2001 haziran ayında MERSİN İCE CAFE SAHİBİ serhat arkadaşımızdan BERAMUS serverinda oynadığı APOSTOL ve TALKME charlarını satın aldım. kendiside mersinde yaşamaktadır. inanmayanlara telefonunu vereyim kendi kulakları duymak istiyorlarsa ondan ogrensinler. 1996 senesinde universie okumaya gittiğimde oynadığımız oyun AGE OF EMPİRES CONQUEROR idi. 1998 haziran ayında bu oyunu bizim kafedeki arkadaşlar sayesinde oğrendim. Tabi sizlerin yaşları ufak olduğundan ortaya boş laf atmak kolay. Bilmemek değil, araştırıp oğrenmemek ayıp. Ortaya bir iddaa atmadan once o konu hakkında bilgiye sahip isen konuşursun, değil isen oturup dinlersin oğrenirsin yada araştırırsın. Colera43 demişki kardeş bildiğimiz clanlar CSW de karşımızda idi. Ben ne daddycool'u, neden immortalbull'u tanırım. Daddycool ile 2 bilemedin 3 kere pm den konuşmuşumdur ki, immortallbull ile bir kere bile pm den konuşmadım. kendisini ne tanırım nede bilirim, sen clan başkanı değilsin, immortabull ile bir kere bile muhhabetimiz yok iken sen bizim icin nasıl kardeş clan biliyorduk dersin anlamış değilim. CSW de istediğimiz clanı savunuruz, savunmayız veya kaleyi almaya gideriz bu bizim tasaffumuzda olan bir şeydir. sizler burada başlık acarak yaygara kopartarak burada yazılar yazarak bu clanların amacı nedir diye gereksiz mesajlar yazarak buradaki birşeyler oğrenmek icin foruma gelen kişilerin bilgi paylaşımını engellediğinizin farkındasınzıdır eminim. bu yazıları yazarak sizin amacınız nedir ben merak ediyorum. Sanctuary clanı veya başka bir clan kaleyi alır ise biz helal olsun deriz, tebrik ederiz. CSW yi savunur iken, her turlu defans ve atak kırıcısını skillerini yemiş iken ortada durup gelip beni oldurmeni beklemyecem değilmi kacacam tabiki, sende olsan veya başak biriside olsa kacar. ama sen kalkıpta bana pm den nereye kacıyorsun ......... şeklinde kufur edersen sana diyecek bir şey yok. daha sonra bizim clanda bulunan yorgun arkadaşımıza senin kufur ettiğini telefonunu istediğimizde, yorgun seni arayadak charda poke olduğunu charın asıl sahibinin evde olduğunu soylemesi ve 2. gununde bole bir başlık acması charın sahibinin de poke olduğu duşuncesi doğurdu. kufur etmedim diyorsan yayınlarım KSC leri hep beraber okuruz. Hic kimse hatasız değildir, benimde hatalarım vardır. Eğerki hatalarım var ise insanca benimle konuşmasını dene once eğer ben sana insanca yaklaşmıyorsam KSC almak adet gibi olmuş gelir burda yayınlarsın. Rahatsızlık verdiğimiz kişiler var ise affola, herkese iyi oyunlar. __________________