Prepaid Card'a Guild Wars 2 Account!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Prepaid Card'a Guild Wars 2 Account!
-
30-09-2019, 11:24:28Mmorpg dunyasına bircok yenilik getiren Guild Wars 2'yi denemek isteyenler icin muthiş fırsat. Sadece prepaid carda veya 50tl verene 80 Level full exotic gearlı Thief bulunan Guild Wars 2 hesabı veriyorum. Oyuna yeni başlayacaklar icin pvp ve pve sisteminden bahsetmek gerekirse pvp sistemi iki farklı turdedir. Spvp ve WvW. Spvp structured pvp manasına gelir ve herkes item, level skill bakımından eşit konumdadır. Maclar 5v5 şeklindedir. 1 level charla bile pvp yapılabilir. WvW ise world versus world manasına gelir yani 3 farklı serverin bir arada buyuk haritalarda savaştığı bir sistem. Bu sistem pveden elde edilmiş itemler onemlidir. İtemi iyi olan daha iyi oldurur. Ama genelde 50 vs 50 gibi buyuk sayılar karşı karşı geldiği icin itemin onemi biraz duşmektedir. Ayrı WvW sistemi Pveninde bir parcasıdır haritalardaki championları keserek değerli itemler duşurebilirsiniz. Kısacası yenilik arayanlara muthiş fırsat. Benim accountu satma sebebim umduğumu bulamamamdır. Bana gore bir mmorpg en onemli şey once karakter kontrolu ardından pvp sistemidir. Oyundaki pvp sistemi yeterince guzel ancak wowdaki gibi macroların, procların olmayışı vs. karakter kontrolunu wowa oranla duşuk yapmış. Karakterin leatherworkingi 500 level weaponsmithingi 400 leveldır. Not : Once prepaid cardı hesabıma yuklerim ardından account bilgilerini veririm. Guven problemi olanlar mesaj atmasınlar. __________________