oyun icin hırsızlık:(
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- oyun icin hırsızlık:(
-
30-09-2019, 11:21:54Arkadaşlar kusura bakmayın moralim cok bozuldu sizinle paylaşmak istedim. biraz once birisi ile benim ko acc yi onun wow acc ile takas icin anlaştık.baya bi konuştukdan sonra taksı msnden yapmaya karar verdik herşey tamamlandıkdan sonra taas yapan arkadaş şifresini tekrar değiştirip gitti.neyse ben charı kaybetmedim zaten cokda umrumda deil. Onemli olan daha 15-17 yaşlarında genclerimizin bir oyun icin ava cıkar gibi hırsızlık yapamaya calışması.Hic mi bilinclendirilmiyorlar bu gencler.Birisinin cuzdanını calmakla ona emek ve para sarfettiği birşeyi calmak arasında ki fark nedirki?İşe yaramaz ne olacağı belli olmayan bir oyun icin cağu kişi şerefinden haysiyetinden uzaklaşıyor.bu yaşadığım 3. dolandırılma hic biride değerli birşeyler değildi ama canımı acıtan genclerin yaptığı hırsızlık.artık bu tur şeylerde kimseye guvenim kalmadı.bide neden turkler yurtdşında sevilmiyor diyoruz neden ortada.. kusura bakmayın moralimi cok bozdu sizinle paylaşmak istedim __________________