frmTR Camlıca Gazoz Guildi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- frmTR Camlıca Gazoz Guildi
-
30-09-2019, 11:20:58Arkadaşlar ; Once şunu solicem kimse ana realmini bıraksın demiyorum. Gelin Karazhan serverında horde acarak toplanalım. Lagdan sıkıldığınızda yada bişi yapmak icin yeterli online sayısı bulamadığınızda yada dur bu 70ten sıkıldım az ezik kasam dediğinizde bi logout change realm yaparak stres atarız... Bende 26 belf lock var. 1 hafta kastım o serverda ms durumu gayet iyi 200g kadarda para kastım. Gelenlere yardım ederim yane ula 10 olduk talent acamıoz para yok derdiniz olmaz... Realm: Karazhan PvP Server, Horde acıcaksınız. Katılanlar bana ozel mesaj atarak Nicklerini yazsınki oyuna girdiğimde bulabileyim hepinizi... Nickim Jixx. Addleyin... Şu anda herkez toplanana kadar guild ismi Janissaries. Toplanınca değiştircez. Dun delifishek'e officer yetkisi verdim online olanları alsın diye. Oyuna girince whodan Janissaries diye aratın online olan birisine /w atın invite atsın guilde. Şuanda forumdan katılan kullanıcılar ; (Devamlı Guncellenilecek) Samuray_tr Coldshadow Jutubaht Aegis TheBestFu.. karabasanx Ssando Black Label Maymun&Guvercin __________________