Warcraft`ın filmi hakkında Bilgiler: Yonetmen: Duncan Jones Yazar: Chris Metzen, Charles Leavitt, Duncan Jones Yapımcı: Legendary Entertainment Oyuncular: Ben Foster(Medivh), Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Robert Kazinsky, Clancy Brown, Daniel Wu, Dominic Cooper, Callum Keith Rennie, Daniel Cudmore, Ryan Robbins, Ben Schnetzer Cıkış Tarihi: 11 Mart 2016 Tur: Aksiyon, Macera, Fantastik Konu: Orkların ve İnsanların ilk karşılaşması anlatılacak.[İlk Savaş Donemi] - Filmin Cekimlerine 20 Ocak 2014 tarihinde başlandı. - Kostumleri Avatar'da calışmış olan bir isim hazırlayacak. - Filmin oyuncu kadrosunun yarısını, aktorlerin canlandırdığı sanal karakterler oluşturacak. - Blizzcon da Gosterilen konsept gorsellerde Draenor, Dalaran, Ironforge ve Stormwind şehirleri bulunuyor. HABERLER · Filmin Cıkış tarihi 18 Aralık 2015 tarihinden 11 Mart 2016 tarihine ertelendi. Sebebi ise Star Wars filmininde cıkış tarihinin aynı olması. · Dominic Cooper, Warcraft`a katıldı. · Clancy Brown, Daniel Wu, Warcraft`a katıldı. · Cekimlere başlandı. · Filmin Cekimleri bitti. Bundan sonrası post produksiyon. · Filmdeki ilk karakter belli oldu. Ben Foster, Medivh'i oynayacak. · Filmin Logosu Belirlendi. __________________