Arkadaşlar dungece elektrikler gitti bende gittim yattım sabah oyunu geri girmeye calıştım giremedim biraz forumu dolaştım orda jutubaht ın sistem geri yukleme yazısını gordum 2gun geriye carşamba gunune geri aldım son page i yukledim ama şu hatayı veriyor ve aynı page i durmadan yeniden kuruyor tekrar aynı hatayı veriyor repair diyorum tekrar page i kuruyor tekrar repair............stres e girdim terlemekten sırılsıklam oldum kullukde boşyer kalmadı sigara sondurucek klavyede sondurdum deli oldun hoparlor e kafa attım fareyi akvaryuma sokup sokup cıkardım kafayı yedim telefon sapıklıgı yaptım msnden millete kufur ettim elbilselerle gittim duşa girdim geri geldim tekrar repair verdiği hata bu The patch "enGB-hdfiles\Data\enGB\Documentation\ReadMe\EULA.html" could not be applied. (Invalid source file size: expected 18309, actual 24978.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply) __________________