İzlemeyenler icin aşağısı fena spoiler icerir ona gore. Diablo 3 Reaper of Souls oyununda rakibimiz Maltheal'ın en onemli gucunu trailer'da oğrenmiştik. Bunu hatırlayınca kesinlikle bu trailer icerisinde de bazı ipucları olabileceğini duşundum ve hayal gucumun de yardımı ile bazı şeyler buldum. Dediğim gibi bunlar sadece hayal gucum. Blizzard reis farklı yapmış olabilir. Saniyelerini atacağım olayların. Bu sayede resimlerden olmaz ise videoyu izleyerek anlayabilirsiniz. İlk olarak 32. saniyede Grommash'in Gul'dan tarafına gittiği yere bakarsak, kafası kapalı bir kişinin onun başladığı yerde durduğunu goreceğiz. Videonun sonunda bu arkadaşın Garrosh olduğunu goruyoruz. İlk bulgu, Garrosh son anda ortaya cıkarak babasını kurtarmıyor, başından beri yanında geldi oraya. 50. saniyede Gul'dan Grommash'e şeytan kanını uzattığında Grommash'in anlık olarak geriye doğru baktığını goruyoruz. Orada da kafası kapalı kardeşimiz Garrosh var ne hikmetse. Yani bulgu iki; Garrosh'un babasına şeytan kanını icmemesini soyleme ihtimali var. Cunku ona baktıktan sonra dokuyor geri kanı. 2.03'te ortaya cıkan o alevli topumuz da ne hikmetse SOO son raidde Garrosh ile kapışırken ortada gezinen gezinen topa cok benziyor ne hikmetse. Onu fırlatma emrini de, tam babası kapışmaya başlamadan once Garrosh'un veriyor olması da cabası. 2.25'te Grommash'in topun oraya gidip ayağını duzelterek onu fırlatması, onun arkasında bıraktığı alev ve duman bulutu sayesinde şeytan lordunu oldurmesi de buraya gelirken bu kapışmaya hazırlandıklarını ve bir plan yaptıklarını gosteriyor bence. 3.16'da Gul'dan "Bizim kaderimiz bu (boyle) değildi." dedikten sonra Garrosh "Zaman değişti." şeklinde bir cevap veriyor. Bunu zaman değişti olarak da cevirebiliriz, cağ değişti olarak da. Cunku orada o kanı icmeleri normalde onları kurtarıyordu. Ama gecmişi tamamen bilen Garrosh, işte bu cok farklılık yaratacağı icin, cağ değişti olarak da cevirilebilir. Son olarak da 3.43'teki Grommash'in "Artık asla kole olmayacağız!" atarından sonra 3.50'de yine Garrosh'un yanında duruyor olması da aynı şekilde beni şuphelendiren bir durum. Adamın hayatını kurtarmış olabilir ama hic bir şey bilmeden ve tanımadan bir kişiyi o kadar yanlarına yaklaştıracaklarını sanmıyorum. Bakın beyler tekrar soyluyorum bu benim hayal gucum. __________________