Twisting Nether da Satılık Account Full+Full
Oyun Dünyası0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Twisting Nether da Satılık Account Full+Full
-
30-09-2019, 11:12:35İyi Gunler Arkadaşlar Uzun Zamandır Oynadığım Accountumu Satmayı Duşunuyorum... Realm:Twisting Nether http://eu.battle.net/wow/en/characte...Anarcyy/simple Character's : 100 Lvl Paladin (90 CM Gear Vardır) Nick:Anarcyy Character's : 100 lvl Mage (90 CM Gear Vardır) Nick:Chorcy Character's : 94 Lvl Lock (90 CM Gear Vardır) Nick:Gims Character's : 92 lvl Hunter (90 CM Gear Vardır) Nick:Ozturkk Character's : 90 lvl Dk (90 CM Gear Vardır) Nick:Cheryy Character's : 90 lvl Shaman (90 CM Gear Vardır) Nick:Shakespeeare Character's : 90 lvl Priest Nick:Jhane Character's : 90 lvl Druid Nick:Tiwis Character's : 90 lvl Rogue Nick:Roscky Character's : 90 Lvl Paladin(2.) Nick:Chorcyy Ayriyetten : Stormscalede 90 Lvl Monk Nick:Roscky ve Frostwhisperda 90 lvl Rogue Vardır. Epic Mountlar: - İnvincible (İcc LK%1) - Mimiron Head's (Ulduar Yogg Saron %1) - Fiery Warhorse ( Karazhan %0.5) -Ashes OF Al-ar (The Eye%1) -RaF Mountu Zebrada Bulunur. -Onyxian Drake (Onyxia Lair%1) -Flametalon of Alysrazor (Firelands Alysrazor %1) -Pureblood Fire Hawk (Firelands Ragnaros %1) Başlıca Epicleri Yazdım Totalde 184 Mount Var Ve Daha YAzmadığım Bir Suru Epic Mount Var Battle,net ten Diğerlerinede Bakabilirsiniz 232x Pet Mevcuttur Garrosh Heriloomlarının Hepsi Vardır. 13060 Achi Point. Dungeon ve Raid Glory'lerinin Coğu Tamamdır Ve HEPSİNİN Mountu Mevcuttur. ( Son Gelen Haric) Pvp Achievement'lerinin Ustune Duşerseniz Az Eksikler Vardır Tamamlayabilirsiniz. Karakterlerde Daha Yazmadığım Birsuru Şey Vardır. Accounta 1,850 TL İstiyorum Tel:541 594 23 75. facebook.com/15.hamza Lutfen Sacma Sapan Yorumlar Atmayın Fiyat SACMA Diyenler İcinde O Kadar CM Gear O Kadar Mount Farm Yapsın Sonra Konuşsunlar.. Lutfen Up++ Pls.. __________________