Ark.lar ben 10 gunluk accounttan kullanıorum ve bu accountu active ederken credi kartı no girdim. şuanda bu kartın limiti dolu bunun icinde başka bi kart kullanmam lasım. ayrıca dolu olmasa bile ben 10gunluk accountu normal account haline getiremiorum. account managemente girincede aşşağısında upgrade diye yer war oraya key yazın diyor ama accountumun keyini oraya yazdığımda bu key kullanılıo diyo ne iş anlamadım? orası accountumu normal hale getircek yermi acaba? cunku oranın ustunde Upgrade Your Trial Account yazıo ama aşşağısında ise Online activation is not possible with this type of trial account yazıo anlamadım bişi.. benim sadece istediğim şey credi kartımı değiştirmek bide accountu normal account haline getirmek okdar normal accountların manage bolumlerinde yukarıda 6 secenek war oradan değiştirebilisun no yu filan ama bunda sadece 3 tane bolum war (account summary buraya tıklayınca aynı sayfa acılıo ve hicbir değişiklik olmuo, change pass ,bide change contact info) Eğer yardımcı olursanız cok sevinirim. Saygılarımla... __________________