Warrior Hakkında Bilgi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Warrior Hakkında Bilgi
-
30-09-2019, 11:11:20PvP talenti Two Hand Mace TalenT PvE ve PVP talenti Duel Wield Talent PvE talenti Two Hand TalenT Main TanK TalneT Off TanK TalenT bu talent ler tamamen benim kendi hazırladığım talentlerdir. herkez farklı bir talent hazırlayabilir. bunlar benim duşunceme gore hazırlanmıştır. warrior Tank olduğu kadar iyi bir dps ve pvp cahrıda olabilir ayrıca tum armorları giyebildiği icin illaki plate giyecek diye bir kaide yoktur dps inizi artırması durumunda lather mail gibi setleride kullanabilirseniz tabi bu dps icin gecerlidir tank olacaksanız mecburen plate armor kullanmanız gerekmektedir ve tabiki en onemlisi sheild kullanmak zorundasınızdır ve kullandığınız silah ozellikle dps i yuksek olması onemli değildir hızı iyi olmalı ve armor + stamina veren silahları tercih etmelisiniz. bir tank warrior iyi threat yaratması gerekmektedir bunun icin en oenmlisi 5 sunder armor vurmalısınız ve revenge gibi iyi threat yaratan skilleriniz kullanmalısınız. gelelim pve ye pve de dps warrior fury olursa daha iyi dps verebilir hızlı olduğunuz icin surekli olarak dmg verirsiniz fury warrior main hand e yuksek dps e sahip yavaş silah offhand e duşuk dps hızlı bir silah tercih etmelidir pve de ilk vuracağınız skill rend olmalı ondan sonra full dps. pvp de vuracağınız ilk skill hamstring olması şart cunku warrior yakın dovuş uzmanıdır rakibiniz sizden uzaklaşırsa dmg veremezsiniz karşınızdaki hangi class olursa olsun bu değişmez hamstring vurduktan sonra berserker stance e gecip berserker rege kullanın bu sizi 10 saniye boyunca fear a immune eder ayrıca gouge ve sap yemenizi engeller ayrıca vurduğunuz her dmg ede gelen rage yi artırı ki rage bir warrior icin hp sinden daha onemlidir. bunlar benim kendi duşuncelerim yardımcı olmaya calıştım yanlışlarım varsa ozurdilerim. __________________