Arkadaşlar warlords of dreanor alıp (90 TL) 10 gunluk denemeyi oynadım şimdi işe başlayacağım icin satıyorum.. level 100 hunter - Alsoomse lvl 90 warrior - Beatêr lvl 90 rogue - Adsila lvl 90 mage - Treballadôr lvl 90 monk - Trabajadôr lvl 85 death knight - Treballador lvl 82 shaman - Trabajador lvl 30 druid - Panther hesabın icindeki karakterler bunlardır hepsi twisting nether horde faction. Armoryden mount , pet , profession kontrol edebilirsiniz. Hunter garrison ana bina lvl 3 (max). Wow hesabımla birlikte hearthstone hesabımı da hediye olarak veriyorum aynı battlenet hesabı icerisinde zaten ona da bi 50 lira falan harcamışımdır baya kart var. Legendary Cards ; Edvin VanCleef Bloodmage Thalnos Nat Pagle Baron Rivendare Old Murk-Eye Feugen Leeroy Jenkins Loatheb Stalogg Cairne Bloodhoof Gelbin Mekkatorque Hogger Maexxna Sylvanas Windrunner Kel'Thuzad Ragnaros the Firelord Alexstrasza Ysera Deathwing FİYAT : 350 TL dir gorduğunuz gibi cok ucuz bi fiyata satıyorum artık oynayamayacağım icin hesabın yeni sahibine şimdiden iyi eğlenceler. [email protected] mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.. __________________