Level: 100 Class: Feral Druid Race: F Night elf Gear Score: 680 Achievement Point: 11245 Karakter Adı: Juntelar Realm: Silvermoon Armory Linki: http://eu.battle.net/wow/en/characte...untelar/simple Karakterimle 2010'dan beri oynamaktayım. Karakterde 120'tane mount bulunmakta, Buna Spectral Tiger'da dahildir. Silvermoonda 100 Lv Monk ve 100 Lv Shaman 85Lv priest Bulunmaktadır. Ayrıca 50k'a da para vardır. Frostmane Serverında 90 Lv Pladin mevcuttur. Juntelar Karakterdi Silvermoonda Gerek pvp gerekse pve 'de Turk Guildler tarafından tanınmaktadır. Şimdiye kadar kimseyle işi olmamış Kimseye karışmamış bir karakterdir. İlk başlangıc cd-key biliniyor mu? Evet ilk Başlangıc Cd'keyi Ve cdleri mevcut. Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? Accounta kayıtlı mail bilgileri mevcut mail adresi direk verilecektir. Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? Accounta kayıtlı soyisim doğru bilinmekte. Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? Gizli soru ve cevabları mevcut. Renkli kimlik (taratılıp) eksiksiz verilecek mi? Bu işe pek yanaşmıyorum. Accountun ilk sahibi misiniz? Account ilk ve tek sahibiyim Account Payment - kredi kartından odemelere acık mı? Account payment'e kapalı actırmadım. İletişim Tel/Email: [email protected] Fiyatı: (800) Yeni bir cocuğum olduğu icin oyuna su sıra pek fazla aktif olamadığımdan ve maddi olarak bu ay biraz sıkıntıda olduğumdan satıyorum.Ankara'da yaşıyorum. İl dışı satışlar goruşulur. __________________