Alım videosu: Alıntı:
youtu.be/YXhQUezirdw
Night Song -Assassinler gozlerinden fazlasını kullanır- İki factionda da aktifiz -Biz neyiz ? Gold karşılığında PvP kill'i satarız -Kontraktlar ne kadardır ? 500g ile 10.000g arası, averaj 750 gold -Ne kadar sıklıkla kontrakt alırım ? 7/24 en az 30 kontrakt onlinedır, hic bir zaman hedef sıkıntısı cekmezsiniz -Bu işi ne kadar suredir yapıyorsunuz? İki yıldır -Alım şartlarınız nedir ? Sadece bu işi yapmaya istekli olun -Bu yasal mıdır ? Evet, ceset camplamadığınız surece veya emote spamlamadığınız surece bir sorun yok -Payınızı paylaşıyor musunuz? Hayır, bir guild elemanından yardım alsanız dahi butun gold sizin -Nasıl işinize yarayabilirim ? Profesyonel bir rogue değilim. Olumcul bir assassin olana kadar eğitileceksiniz -Beni ne zaman eğitebilirsiniz? Gorevde olmadığımız her zaman -Hedefi oldurduğumu nasıl kanıtlarım ? Cesedin ve combat logun screen shotunu alın. -Guildinizde level kasabilir miyim ? Evet bunda bir zarar yok NE SUNARIZ ? Alıntı:
Bir server kazanmaya yetecek kadar gold 7/24 Gank (şaka değil) Rastgele Battlegroundlar Arenalar-Skirmishler İci flask/pot/world pvp aygıtları dolu guild bank Guild repair
OĞRETİLER Alıntı:
Cesedi camplama Oldurdukten sonra emote cekme Gorevde olme Super sticky glitter bomb kullanma (world pvp etiğine aykırı) Duşman faction Night Song'a saldırma Her zaman world PvP'ye katıl ve teşvik et Buyuk şehirlerde PvP'ni aktif et
GUILD RANKLARI Alıntı:
Mentor Nocturnal (Uzman Assassin) Assassin (Bu seviyede kontraktları kabul etmeye başlayabilirsiniz, 2 gun eğitim gerektirir) Sellsword (Taze Kan)
Buyuk bir World PvP serverı defiasdayız, guildde şu anlık iki turk var, world pvp yi seviyorsanız burada yeni bir rogue acabilir yada migrate atabilirsiniz, pişman olmazsınız. Battle.net forumu konularımız: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/13987931402 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/13987651264 __________________
Night Song ➴Rogue/Feral Assassin guild➴
Oyun Dünyası0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Night Song ➴Rogue/Feral Assassin guild➴