Warcraft 3 World Editor merak eden var mı?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Warcraft 3 World Editor merak eden var mı?
-
30-09-2019, 11:02:09Herkese merhabalar Telefondan konu actığım icin ancak bu kadar ayrıntıya inebiliyorum ama bilgisayar başına gectiğimde sorularınızı daha kolay cevaplayabilirim. Not: Şu an internet ortamında Warcraft 3 Frozen Throne World Editor uzerine Turkce anlatım bir kaynak ve forum yok fakat benim harita yapabilecek kadar bilgim var. Eurobattle.net uzerinden de oline oynama imkanı var. (Garena kapanmıştı biliyorsunuzdur) World Editor ile uzerinde uğraştığım bir harita var ve devamlı olarak single player test yapıyorum. Bana Multiplayer test icin yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşabilirlerse cok sevinirim. - Gir oyuna test et // diye ben de duşunmek isterdim ama herhangi biri ile test edemem. Bunun belli sebepleri var. Basitce sıralayacak olursak; 1. Eurobattle'da aktif olarak test icin insan bulmak aşırı zor. Ozellikle Turkce konuşanından 2. Haritam tamamlanmadı. %50'sini acıkca bitirmiş durumdayım. Geri kalan %50 boş olduğu icin gelen adam (Noluyoz ya) diyebuluu 3. Haritada buglar var (Yani multiplayerde kodlamadan kaynaklanan muhtemel hatalar) bunların ne olduğunu keşfetmem lazım. Yabancılar bunu gorunce, ki ben de derdimi anlatamayınca yine (Noluyoz ya) kafasına gireceklerdir. 4. Fırsat buldukca testler yapabileceğim insanlar bulma konusunda sıkıntılarım var. 5. Haritamı test yaptığım kişilere acık kod kaynaklı olarak paylaşıyorum. Yani sistemleri tamamen kopyalanabilir bir şekilde. Bu yuzden acık halde yabancıların eline gecmesini istemiyorum. Cunku sonuc olarak bir emek mevcut ve yabancılar bu emeğin icine ederek yaptığın haritada bir iki şey değiştirip ben yaptım diye ortaya sunuyorlar. (İhtimal vermiyorum, kesinlikle boyle yapıyorlar, daha once yaşadım ve DoTA'dan tut bilinen tum haritalarda bunu yaptılar) Bu sebeplerden oturu bana hem sohbet edip oyuna girip testler yapabileceğim, hem de fikirler edinebileceğim arkadaşlar lazım. Konu altına mesaj atın, yada bana ozelden ulaşın, bir şekilde bağlantıya gecelim. Gercekten cok sevinirim. ------------ Edit: Harita yapan arkadaşlara da World Editor konusunda yardımcı olabilirim. Cekinmeyin o konuda :P __________________