WOW ve TBC rehberini aldım scan ettim.gercekten sorularınız cevapsız kalmıyacak
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- WOW ve TBC rehberini aldım scan ettim.gercekten sorularınız cevapsız kalmıyacak
-
30-09-2019, 11:01:02Merhaba arkadaşlar zamanında oillamp nick'i ile giriş yapıyordum.bircok soru sordum ve cevap istediğim gibi alamadım eminim benim gibi wow ve tbc de rehber isteyen olacaktır. Level dergisinin wow ve tbc rehberini size burada veriyorum... 2veya3 bolum halinde vereceğim rehberi rehberde level dergisinin herhangi bir şekilde kopyalama veya v.s yasaktır. yazmıyor(cunku hediyedir) bende aldım scan ettim rehberi ve buraya koydum ilk scan ettiğim bolumde şunlar var. lvl 1den 60 a kadar giden yol anlatılmıştır. karakter rehberi hangi talentlar karşı tarafta nasıl bir etki yaratır karakterlerin talentlara karşı nasıl bir yolla gitmesi gerektiği yazıyor druid hunter mage paladin priest rogue shaman warlock warrior bu bolumleri şu an upload ettiğim yerde bulabilirsiniz. ben sadece guvenlik olsun diye yarattığım sayfalara frmtr.com ve oillamp diye imza attım. başka forumlarda olmasın diye tabi bilmiyorum başka forumlarda verilmişmi verilmemişmi. geleceke bolumde şunlar olacak yeni meslek jewelcrafting ne nerede bulunur socket sistemi ve gemler yuksek seviye instance'lar gelecek partide bunları okuyacaksınız umarım işinize yarar elimden geldiğince kendim oynarken gorduğum oğrendğim bilgileride burada paylaşacağım şimdilik kolay gelsin hepinize sevgiler wow oynayan herkese(orjinalde) İNDİRDİĞİNİZ DOSYANIN ŞİFRESİ oillamp link burada http://dosyam.net/?id=90idr7 __________________