WoW İngilizce Sorunu!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- WoW İngilizce Sorunu!
-
30-09-2019, 10:59:45Selam arkadaslar.Ben WoW'da yaklasık 1yıl once 55 e kadar warlock kasmıstım.Ama daha sonra İngilizcem yeterli değil diye bırakmıstım.Okulda 10 saat goruyoruz ama okulda oğretilen ingilizce benim kafama girmiyor.Neyse sorularım var cevaplarsanız sevinicem. 1)Oyunu iyi oynamak icin,zevk almak icin illa ingilizce oğrenmek gerekiyormu?(Oynadıgım sure icinde questleri robot gibi yaptım,questleri anlamadan quest yapıyordum) 2)İlla Gerekiyorsa Online İngilizce dersi veren siteler varmı? 3)Acc mi 5-6 aydır falan kullanmıyorum dondurum.Acc'me bisi olmusmudur?Silinme falan?Eğer silindiyse elimdeki orj cd nin orj keyi ile tekrar acc olusturabilirmiyim yoksa tekrar cd mi almak gerekir? Yazın devam edicem BC de alıcam ama bu İngilizce yi vasat bilmem beni sogutuyor oyundan.Eğer ingilizce kesin olarak gerekli diyorsanız İngilizce kursu alıcam cunku bu olayı baya taktım kafaya. Sorduklarım belki sacma gelebilir ama celiski icindeyim.Bu oyuna devam etmek cok istiyorum ama bir yandanda İngilizce'yi nasıl oğrenicem diye duşunuyorum. Not:İngilizce gerekli mi diye sormamın nedeni oyunda artan Turk player sayısı.Yani turkler fazla olursa İngilizceye gerek kalmaz diye duşundum.Benim oynadıgım zaman hic turk yoktuda.Hatta kufur edenler bile oldu sırf Turk um diye. __________________