Ark.lar oyuna daha yeni başladım, oyunun cd kutusundan cıkan 10 gunluk trial accountuyla oynuorum yanlız bikac sorunum war. oncelikle duyduğuma gore bu trial accountu activate ederken kredi kartı no filan istemiomuş demişlerdi bunu nekadar doğru acaba? cunku ben activate ederken kredi kartı bilgilerini istedi ve başka turlu activate edemedim, peki şimdi account activate oldu bunun suresi bitince veyada bitmeden ben bu accountu normal wow accountu (paralı) şekline nasıl getirebilirim? nereden yaparım bu işi ? sitesinden account managementa girdikten sonra aşağıda key isteyen bi yer war ordanmıki acaba? bide en onemlisi activate ederken girdiğim kredi kartı bilgilerimi değiştirmem lasım bunu nasıl yaparım ilk once? yardımlarınızı bekliorum şimdiden hepinize teşekkur ederim!... NOT:Extra sorudiğer sorunum yanında onemli olmasada bide character seciminde ben night elf durid secmiştim, ama paladini bide hunterı ark.larım ve bazı forumlardan tavsiye ediyorlar. sizce bu 3 unden hangisi bana daha cok yarıyabilir oyuna yeni başladım ama ileriyi duşunduğum icin karakterler hakkında pek bi bilgim yok saygılarımla... __________________