Oncelikle merhaba arkadaşlar. Battle.net hesabımı satmayı duşunuyorum . İlgilenen arkadaşlara her şeyden once şunu soylemem gerekiyor ki guven konusunda hicbir problem yaşamazsınız. Hesabı isterseniz sahibinden.com veya gittigidiyor.com uzerinden satışa sunup oradan isterseniz hem taksit secenekleriyle hem de guvenli bir şekilde alabilirsiniz. ( bu arada gittigidiyor.com komisyon almaktadır ve komisyon iki taraf tarafından yarı yarıya odenecek ) Hesabımın ilk sahibiyim ve oyunların hepsinin CD-KEY leri elimde var. Talep edildiğinde CD-KEY ler alıcıya gonderilir. Gittigidiyor.com uzerinden yapılan alışverişlerde site size 3 gunluk onay verme suresi verir bu sure icerisinde hesap bilgilerini kendi bilgilerinizle guncelleyebilirsiniz ve hesapla alakalı bir guvenlik problemi olmadığını kontrol edebilirsiniz. Hesap detayları : World of Warcraft Server : Twisting Nether lvl 100 orc shaman ilvl 642 ( meslekleri full ) lvl 100 orc warrior (meslekleri full ) lvl 95 pandaren monk lvl 90 undead warlock lvl 90 undead mage (meslekleri full ) lvl 90 troll shaman (meslekleri full ) Karakterlerin hepsinde toplamda 50k nın uzerinde gold vardır. Meslekler ile istenildiğinde cok kolay para kasabilirsiniz. 64 adet mount, achiv puan 4550 . World of Warcraft icin 17 gunluk oynama suresi hali hazırda mevcuttur. Elini cabuk tutan arkadaşa hediyedir. Main char ( lvl 100 shaman ) incelemek isteyen arkadaşlar icin : http://eu.battle.net/wow/en/characte...c3%a9ii/simple Diablo 3 lvl 70 monk paragon lvl 108 torment III kolaylıkla yapılabilir itemlar var ben kendim oynarken cok kolay yapıyorum bunu seviyeyi. lvl 4? wizard ve bir iki duşuk level diğer classlar var. Heartstone Can sıkıntısını gidermek icin arada oynadım ama baya bir kart actım biriken goldlar ile kart aldım surekli. Heroes of the Storm Founder's Pack hesaba tanımlanmıştır. Dilediğiniz zaman beta surume girip oynayabilirsiniz. 2-3 hero acılmış ve bu oyun icinde 9k uzerinde gold var . en pahalı hero 10k dır bu gold ile bir tane daha hero acılabilir yani. Fiyat : 300 TL İletişim : 536 890 35 03 ( her zaman musait olamayabiliyorum . whatsapp dan veya sms ile mesaj atarsanız muhakkak geri donerim. ) __________________