SATILIK :14.6k achi TN 681ilvl 2/7M HM-9/10H BRF HoTS-Diablo3 full-StarCraft II:WoL
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- SATILIK :14.6k achi TN 681ilvl 2/7M HM-9/10H BRF HoTS-Diablo3 full-StarCraft II:WoL
-
30-09-2019, 10:58:26Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte...ytter/advanced Guncel contentte 2/17Mythic kill, 680ilvl olan main karakter dışında toplamda 3x100-8x90 karakter vardır. 90 lardan biri Başka serverdadır. Okul ve bir cok nedenden dolayı artık zaman ayıramıyorum. BRF başlarında oyuna ara verdiğim icin 681 ilvl de kaldı karakter.Oyuna cok az giriyorum girip garrison questlerini verip cıkıyorum genelde. Hesapta Diablo3+RoS full sezon 2 ve 3 de oynanmış itemli 70 lvl karakterler mevcuttur 600 u geckin bir paragon leveli vardır, Heroes of the Storm beta invitelı ve StarCraft II: Wings of Liberty packli olarak bulunmaktadır. -Realm-best time mop challenge master FoS'larını ve bununla birlikte 'Mistwalker' title'ı bulunmaktadır. -Warglaives of Azzinoth, Sulfuras, Shadowmourne ve diğer tum legendary weaponlar. -The Camel-Hoarder, Herald of the Titans gibi alınması cok cok zor title lar -65 Toy, 245 pet -Kor'kron Juggernaut, Ashes of Al'ar, Flametalon of Alysrazor, Fiery Warhorse , Spawn of Horridon ve dahası toplam 135 mount. -Warlock green fire Quest,, Raden first attempt gibi artık alınamayan fos'lar ve toplam da 48 Feats of Strength achievement. -5x Mop CM set (Hunter, DK, 2xShaman, Warlock)( şamalardan biri başka serverda) -Hunter' da bircok spirit beast. Quest chainle yapılan Gara haric nerdeyse hepsi. -Daha onceden Diablo promosyonu ile alınmış tyrael charger shop dan alınmış bir kac pet ve winged guardian mount. - Tabard of the Lightbringer -Wod paketine kadar olan butun factionlar ile exalted. ( DK exalted Wod da hunter a geciş yapmıştım) hesap ile ilgili ozet bilgiler bunlardır, armory den daha detaylı bakabilirsiniz. Account bilgileri : *SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E *Şehir: Hatay/ İskenderun Account ve bağlı olduğu mail adresi ile ilgili butun bilgiler vardır.Mop ve sonrası butun keyler hesabın order history bolumunde mevcuttur. Wow a dair Herşeyi bugune kadar digital aldım o yuzden cataya kadarki keyler bulunamamakta. Satın alıcak kişiye butun bilgiler eksiksiz verilecektir. Accountu almakla ilgili guven sıkıntınız varsa ve İstanbul'da ve Ankara' da yaşayanlar icin aracılarla elden teslim edebilirim.. Veya zamanın uyuşması olursa ankara veya istanbula gelebilirim. Fiyat olarak 800 lira duşunuyorum. Pazarlık payı olup fiyat +, - guncellenebilir. Daha detaylı konuşmak isteyen arkadaslar PM ile telefon numaramı isteyebilirler. __________________